Prognoza pe septembrie

In Stiri de actualitate din Romania

Valorile termice se vor situa usor peste cele specifice pe parcursul saptamanii viitoare in extremitatea de vest a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale, potrivit estimarilor realizate de ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie pentru urmatoarele patru saptamani, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie -ANM.

Va ploua mai mult decat in mod normal, in perioada 5 – 12 septembrie in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar in rest tendinta va fi de deficit pluviometric.

In saptamana 12 – 19 septembrie 2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari, iar cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in majoritatea regiunilor, dar mai ales in cele estice, nordice si centrale.

Previziunile pentru saptamana 19 – 26 septembrie 2022 arata temperaturi medii in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile si precipitaii in volum apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Citeste si aceasta stire:  Simpatizantii USR PLUS au primit SMS-uri de mobilizare

In ultima saptamana, 26 septembrie – 3 octombrie 2022, va fi putin mai cald decat temperatura specifica pentru acest interval, pe intreg teritoriul României. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi, in general, apropiate de cele normale, in aproape toata Romania.

ANM precizeaza ca fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate decat cu foarte putin timp inainte.

Monica

You may also read!

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Iulie va fi canicular

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie.In perioada 1

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro