PSD a câștigat alegerile parlamentare, conform exit-pollului Avangarde

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

PSD a obţinut, la Senat, 30,6% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel naţional, iar la Camera Deputaţilor – 30,5%, PNL a obţinut, la Senat, 29,1%, iar la Camera Deputaţilor – 29%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 19,00. Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS care a obţinut 16,4% la Senat şi 15,9% la Camera Deputaţilor.

Cea mai slabă prezență la vot

Prezenţa la vot pe ţară la scrutinul parlamentar a fost, duminică, până la ora 20,00, de 31,11%, adică 5.659.852 de alegători, potrivit datelor anunţate de Biroul Electoral Central (BEC).

În mediul urban s-au prezentat la urne 3.045.446 de alegători, iar în rural – 2.614.406.

INSOMAR are alte cifre

Realitatea TV a prezentat rezultatele exit poll ale unui sondaj facut de Insomar pentru alegerile parlamentare 2020.

Conform acestui institut de sondare, rezultatele exit poll sunt:
PNL – 32,8%
PSD – 28,2%
USR/PLUS – 15,6%
PMP – 6%

Citeste si aceasta stire:  Noi reguli pentru românii care vor să intre în Austria, din 20 decembrie

Rezultatul alegerilor parlamentare de duminică transmite că “nu se va putea face reformă în România fără USR-PLUS”, a declarat copreşedintele alianţei, Dan Barna, după anunţarea exit-poll-urilor.

Barna a apreciat că rezultatul este unul “istoric”.

“Rezultatul acestor alegeri spune un lucru foarte clar: nu se va putea face reformă în România fără USR-PLUS. În momentul de faţă, acest rezultat – cât va fi el, 18, 19, 20% – aşază USR-PLUS ca forţa reformatoare pentru următorii ani ai României”, a spus el.

PSD a obţinut, la Senat, 30,6% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, iar la Camera Deputaţilor – 30,5%, PNL a obţinut, la Senat, 29,1%, iar la Camera Deputaţilor – 29%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 19,00. Pe locul al treilea se situează Alianţa USR-PLUS, care a obţinut 16,4% la Senat şi 15,9% la Camera Deputaţilor.

You may also read!

euro 2016 stadium with blending Italy flag

Cei mai buni marcatori din istoria Serie A

Serie A, adica prima liga din Italia, este o competitie care are o istorie extrem de bogata, de peste

Read More...

Concursul Eurovision sub teroarea protestelor pro-palestiniene

Faimoasa competitie muzicala se desfasoara anul acesta sub semnul fricii: demonstrantii pro-palestinieni au reusit sa induca o stare de

Read More...

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro