Curse anulate spre Marea Britanie, din cauza vremii

In Stiri de actualitate din Romania

Un număr de 20 de zboruri către şi din România au fost anulate de operatorul aerian Wizz Air în urma condiţiilor meteorologice nefavorabile din Regatul Unit.

Este vorba despre zborurile W6 3907 de la Bacău la Roma Fiumicino din 11 decembrie, W6 3908 de la Roma Fiumicino la Bacău tot din 11 decembrie, W6 3031 de la Bucureşti la Londra Gatwick din 11 decembrie, W6 3006 de la Londra Luton la Bucureşti din 11 decembrie, W6 3032 de la Londra Gatwick la Bucureşti din 11 decembrie, W6 3761 de la Craiova la Bologna, W6 3762 de la Bologna la Craiova, W6 3545 de la Timişoara la Karlsruhe/Baden-Baden, W6 3546 de la Karlsruhe/Baden-Baden, W6 3381 de la Cluj-Napoca la Milano Bergamo, W6 3382 de la Milano Bergamo la Cluj-Napoca, W6 3606 de la Londra Luton la Suceava, W6 3605 de la Suceava la Londra Luton, W6 3931 de la Bacău la Bruxelles Charleroi, W6 3932 de la Bruxelles Charleroi la Bacău, W6 3763 de la Craiova la Madrid, W6 3764 de la Madrid la Craiova, W6 3992A de la Londra Luton la Craiova, W6 3521 de la Timişoara la Paris Beauvais şi W6 3522 de la Paris Beauvais la Timişoara, toate din 12 decembrie.

Citeste si aceasta stire:  25 de judete din tara se afla sub cod galben de ceata

Totodată, zborurile din 11 decembrie W6 3504A de la Londra Luton la Timişoara şi W6 3304A de la Londra Luton la Cluj-Napoca au fost amânate pentru 12 decembrie.

“Ninsorile abundente şi condiţiile meteorologice nefavorabile (ceaţă îngheţată) au fost întâlnite în Regatul Unit în data de 11 decembrie, ceea ce a dus la întreruperi majore ale transportului public de la sol, precum şi în rândul tuturor companiilor aeriene care zboară în şi dinspre Marea Britanie. Întreruperea transportului public local de la sol a împiedicat personalul aeroportului (de exemplu, agenţi de control de securitate, agenţi de handling la sol, personal de dezgheţare a aeronavelor) să ajungă la locul de muncă, în timp ce peste 10 centimetri de zăpadă s-au acumulat pe piste şi alte părţi ale aeroporturilor, împiedicând companiile aeriene să decoleze sau să aterizeze pe mai multe aeroporturi din Marea Britanie. Wizz Air a fost, de asemenea, afectată de aceste circumstanţe neaşteptate şi, din păcate, a fost nevoită să anuleze sau să amâne cu mult unele dintre zborurile sale către şi dinspre aeroporturile Londra Luton şi Londra Gatwick”, precizează operatorul aerian low cost.

Citeste si aceasta stire:  Ambasadorul SUA: Huawei merge în direcția greșită: corupție, infracțiune și comunism

Compania aeriană lucrează continuu cu partenerii săi locali pentru a oferi cazare la hotel pasagerilor blocaţi, însă avertizează că, din cauza zecilor de mii de pasageri blocaţi pe mai multe aeroporturi din Marea Britanie, găsirea unei opţiuni adecvate de cazare ar putea dura mai mult decât este aşteptat.

Wizz Air operează o flotă de 173 de aeronave Airbus A320 şi A321.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro