Guvernatorul Floridei vrea sa ceara socoteala companiilor Pfizer si Moderna

In Stiri din sanatate de ultima ora

Intr-o reuniune privata a Partidului Republican, filiala Florida, guvernatorul statului, Ron DeSantis, a indicat ca are de gand sa ceara socoteala Pfizer si Moderna pentru ca au facut afirmatii false privind vaccinurile COVID.

Sustinut de cel mai inalt oficial din sistemul medical din Florida, DeSantis a spus ca intentioneaza sa formuleze plangeri impotriva fabricantilor de vaccinuri cu ARN mesager, Pfizer si Moderna, pentru ca au sustinut ca nu exista efecte adverse. “Si vedem ca sunt foarte multe efecte secundare” – a declarat guvernatorul DeSantis, cel mai important personaj Republican, in acest moment. El pare a avea sanse mari sa obtina nominalizarea, din partea Republicanilor, in cursa pentru Casa Alba, in defavoarea lui Donald Trump.

DeSantis a explicat ca in Florida s-au facut studii care arata cresterea numarului de cazuri de pacienti cu probleme cardiace, cu varsta intre 18 si 39 de ani, in urma vaccinurilor cu ARN mesager.

Brook Jackson, avertizor de integritate in cadrul Ventavia Research Group, care s-a ocupat de studiile clinice, faza 3, ale vaccinului Pfizer, a depous in instanta o plangere. El acuza Pfizer de fraude medicale si de incalcarea protocoalelor pentru vaccinuri.

Citeste si aceasta stire:  Terapia fizică: Recuperarea funcțională după traumatisme și intervenții chirurgicale

Fabricantii de vaccinuri sunt protejati de raspundere juridica pentru urmarile vaccinurilor, avand aprobarea de urgenta pentru utilizare. Insa imunitatea dispare in cazul in care vaccinurile au fost produse prin frauda.

Statisticile arata ca americanii vaccinati complet sufera cu 25 la suta mai multe probleme medicale, comparativ cu media populatiei generale. Oficiali din Florida afirma ca un procent mare de americani care lucreaza, avand intre 18 si 64 de ani, au avut probleme de sanatate majore, dupa vaccinare, iar unii au decedat. Aceasta situatie afecteaza forta de munca din SUA, in ansamblu.

In Florida, injectiile COVI nu mai pot fi impuse pentru a lucra sau pentru a studia. In noiembrie, anul trecut, DeSantis a semnat o lege prin care obligativitatea este interzisa. In multe alte state americane, obligativitatea vaccinarii inca este in vigoare.

 

Monica

You may also read!

Anchetă privind ransomware-ul “Umbrella” în Europa: un suspect a fost arestat în România

Un suspect a fost arestat în România și urmează să fie predat Franței în cadrul unei anchete privind atacurile

Read More...

UE aprobă interzicerea bisfenolului A în materialele care intră în contact cu produsele alimentare

Ținând seama de cele mai recente dovezi științifice și în vederea protejării sănătății cetățenilor și a asigurării celor mai

Read More...

Controale in salile de jocuri de noroc

Campania națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro