RAR a lansat aplicația care dezvăluie daunele mașinii

In Stiri auto de ultima ora
chestionare auto

Informații importante despre istoricul de daune al mașinilor înmatriculate în România poate fi verificat, începând de săptămâna aceasta, prin intermediul unei aplicaţii lansate de Registrul Auto Român (RAR). Aplicația RAR poate fi accesată contra cost.
Potrivit unui comunicat oficial al Registrului Auto Român, cu ajutorul aplicaţiei “Istoric Vehicul”, în câteva minute, utilizatorii pot afla informaţii importante despre majoritatea mașinilor pentru care au fost înregistrate oficial, la societăţile de asigurări, avarii produse pe teritoriul României.
Chestionarea prin intermediul aplicaţie, împreună cu informaţiile oferite gratuit de RAR (cum ar fi valoarea indicată de odometru) precizează şi faptul că pentru acel autoturism există disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost, la un tarif de 35 de lei. Suma se achită online.
Pentru a accesa aplicaţia, clienţii trebuie să introducă seria de caroserie/saşiu şi o adresă de e-mail validă. În situaţia în care clientul doreşte să obţină istoricul de daune al autovehiculului, el este redirecţionat către zona de plată cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune. Acesta conţine următoarele informaţii: zona de avarii, inclusiv poziţionarea acestora pe un vehicul – machetă; intervalul valorii devizului de reparaţie; intervalul indicaţiei odometrului la data întocmirii devizului; dacă a fost o daună majoră din punct de vedere economic; dacă au fost afectate principalele elemente de siguranţă sau din structura de rezistenţă.
Registrul Auto Român precizează că toate informaţiile introduse în sistemul informatic, pentru a afla datele solicitate, sunt protejate conform normelor incluse în Regulamentul General de Protecţie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro