Scandal urias in SUA: echipa lui Trump vine cu dovezi de frauda

In Stiri externe de ultima ora

Serverele aparatelor de vot nu sunt in SUA, ci in Germania si Spania. Americanii nu inteleg de ce voturile lor sunt centralizate in strainatate. IT-istii au demonstrat cat de usor se poate interveni in soft pentru modificarea rezultatelor. Trump spune ca democratii au fraudat alegerile.

Faptul ca sunt nenumarate cazuri in care apar morti care ar fi votat ori ca observatorii republicani nu au fost lasati in unele state sa asiste la procesul electoral par sa fie acum incidente minore, in conditiile in care ies la iveala lucruri socante. Dominion Voting Systems si Scytl sunt firmele care au asigurat aparatura si softul in cel putin 10 state americane. In toate a iesit invingator democratul Joe Biden. Aceste doua firme sunt straine – Dominion e americano-canadiana, iar Scytl a fost spaniola, a intrat in faliment in vara, iar apoi ar fi fost preluata de irlandezi. Specialistii consultati de sustinatorii presedintelui Donald Trump, dar si informaticieni independenti au dezvaluit ca sistemul asigurat de aceste firme e complet nesigur si permite accesul si modificarea datelor, deci nu este exclus ca voturile lui Trump sa fi fost trecute la Joe Biden. Alegerea acestor firme a fost facuta de autoritatile locale; aproape toate statele care au optat pentru Dominion si Scytl sunt conduse de democrati. Sustinatorii lui Trump refuza sa creada ca presedintele a pierdut cursa, in conditiile in care Biden nu a facut campanie, a facut mitinguri cu 20 de oameni, asta in timp ce Trump strangea sute de mii de persoane.

Citeste si aceasta stire:  Doi ministri de externe din Uniunea Europeana au COVID

In acest moment, Biden ar avea 306 voturi in Colegiul Electorilor, iar Trump doar 232. Pentru a obtine Casa Alba e nevoie de 270 de voturi in Colegiu. Rezultatele nu au fost inca certificate de niciun stat, iar avocatii presedintelui Trump le contesta.

Elvetia si Norvegia au incercat, acum cativa ani, sa lucreze cu Dominion Voting System, dar la teste s-a constatat ca masinile de vot nu sunt sigure. In schimb, Dominion Voting Systems s-a ocupat de alegerile din Venezuela, cand a iesit presedinte Hugo Chavez, din Ecuador si din alte cateva state.

Avocata lui Trump promite dezvaluiri uluitoare

Sydney Powell, avocata de renume,  apropiata Republicanilor, a anuntat ca urmeaza dezvaluiri seismice si ca in America are loc acum o revolutie. Pentru indepartarea lui Trump si fraudarea alegerilor si-ar fi dat mana industria IT-ului, platformele de socializare, patronii din presa, dar si forte straine, declara Sydney Powell.

Monica

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro