Scene incredibile in Australia ! Cei care demonstreaza impotriva vaccinarii obligatorii au fost batuti crunt

In Stiri externe de ultima ora

Presa locala si presa internationala cenzureaza mai rau ca in timpul comunismului. Orasul Melbourne e de mai bine de trei zile scena unor demonstratii fara precedent in Australia. Dupa impunerea unor restrictii extrem de dure si nejustificate (la cateva sute de imbolnaviri, a fost oprita toata activitatea) picatura care a umplut paharul a fost obligativitatea vaccinarii.

Mii de austraelieni au iesit in strada pentru a denunta restrictiile draconice si pentru a protesta fata de impunerea vaccinarii anti-COVID. Guvernul statului Victoria a luat masuri incredibile pentru un stat civilizat : a scos in strada politia militara si trupe speciale, vehicule blindate, pentru a neutraliza protestul populatiei. Echipele din structurile de forta au tras cu gloante de cauciuc si au batut si fugarit multimea pasnica.

Populatia a ajuns la disperare, iar inchiderea unor santiere de constructii, pe motiv ca muncitorii refuza vaccinarea a scos in strada si mai multi oameni.

Evenimentele din Australia sunt cenzurate atat in tara, cat si in strainatate

Autoritatile au decis sa nu mai permita elicopterului presei sa se ridice la sol pentru a furniza imagini de sus cu protestatarii. Aparatul de zbor filma pentru mai multe trusturi de presa din Australia. Oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare sa ridice drone particulare pentru a surprinde imagini. Mare parte din principalele canale media din presa australiana nu transmit nimic despre proteste. Nici presa internationala nu relateaza despre ce se petrece in Australia, sau daca o face, ii numeste pe protestatari “militanti de extrema dreapta”, “oameni manipulati de extrema dreapta si neo-nazisti”. Sunt etichetele pe care presa internationala le pune, in ultimii ani, tuturor politicienilor sau protestatarilor, de oriunde din lume, care nu sunt in linia oficiala acceptata de mai marii lumii. Mai nou si cei care se opun vaccinarii fortate sunt considerati de extrema dreapta.

Citeste si aceasta stire:  Atac neobișnuit în Norvegia: Un danez a ucis cinci norvegieni cu arcul cu săgeți

Monica

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora