Scrisoare deschisa catre PSD: “asumati-va coruptii”

In Stiri politice de ultima ora

PNL someaza PSD sa ia o decizie privind coruptii pe care ii are pe listele pentru alegerile parlamentare. Florin Cîţu, ministru de finante si candidat PNL la alegerile parlamentare, a lasat o scrisoare deschisa la sediul PSD, in care ii cere lui Marcel Ciolacu sa clarifice pozitia partidului legata de coruptii de pe liste.

Cîţu a mers la sediul PSD, dar nu a intrat sa discute cu Marcel Ciolacu; a lasat scrisoarea deschisa la poarta. “Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu sa isi asume toti coruptii din PSD. Am spus din primul moment ca PSD este partidul coruptilor, al celor care fura si avem in fiecare zi dovezi ca asa este. Asteptam ca dl Ciolacu să ia o decizie in ceea ce priveste coruptii de pe listele PSD. La Bucuresti deja sunt cativa sunt oameni care au aratat ca vor cheltui banul public in interesul propriu, deja sunt dovezi in spatiul public” – a spus Cîţu la sediul central PSD.

Citeste si aceasta stire:  Huawei creeaza probleme intre SUA si aliati

PNL incearca sa arate romanilor, in prag de alegeri, ca PSD-ul de acum e acelasi cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. “Nu se schimba, sunt aceiasi oameni. Vrem sa aratam romanilor cine este PSD cu adevarat, cine este la PSD Bucuresti” – declara ministrul de finante.

Contre PSD-PNL si pe tema gestionarii pandemiei

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, candidat la Camera Deputatilor, considera ca modul in care Guvernul PNL gestioneaza criza sanitara, la nivel local si central, va avea ca efect o prezenta extrem de scazuta la vot. Grindeanu atrage atentia ca Bucuretiul este singura capitala europeana care nu mai are capacitatea de a-si trata bolnavii si-i trimite in alte localitati, iar numarul decedatilor creste zilnic.

In replica, premierul Ludovic Orban a declara ca masurile luate pentru combaterea pandemiei nu au legtura cu alegerile parlamentare si ca prioritara e stavilirea virusului. “Masurile  pe care le luam nu au legatura cu alegerile. Ati vazut ca am luat masuri chiar cu riscul de a pierde voturi.” – a precizat Orban.

Citeste si aceasta stire:  Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, Firea a fost invinsa !

Monica

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro