Surse din justiție: Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar

In Stiri de actualitate din Romania

Fosta şefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruţa Kovesi, a fost plasată sub control judiciar într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) o cercetează în legătură cu aducerea în ţară a fostului director al Fondului Național de Investiții, Nicolae Popa.
Laura Codruța Kovesi a fost audiată mai bine de şase ore la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție și la ieșirea de la audieri a declarat că i s-a interzis să vorbească cu presa.
“În acest moment, am interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul pentru care am fost astăzi citată. Nu am voie să vă spun absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat aici, astăzi, şi nici cu privire la acest dosar. Cred că e o măsură de a-mi închide gura, de a nu mai spune ce se întâmplă, este o măsură de a ne hărţui în continuare pe toţi cei din sistemul judiciar care ne-am făcut treaba. După cum se ştie, sunt într-o procedură internaţională, în care am ieşit prima. Probabil că disperarea unora că voi putea ocupa acea funcţie a ajuns la anumite cote şi din acest motiv eu nu mai am voie să vorbesc cu presa”, a declarat Kovesi.
Dosarul contra fostei șefe DNA a fost deschis în decembrie 2018, ca urmare a unei sesizări din partea fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă. Acesta a fugit din România în Serbia, după ce a fost trimis în judecată pentru corupție. El a declarat că în 2011 Laura Codruța Kovesi i-a cerut să plătească 200.000 de euro pentru aducerea lui Nicolae Popa cu avionul din Indonezia.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora