Tot mai multe unitati de invatamant trec in scenariul rosu

In Stiri de actualitate din Romania

Pe fondul cresterii numarului de cazuri COVID, tot mai multe scoli si gradinite, care functionau in scenariul galben – cursuri alternative, fizic la scoala si online – trec in scenariul rosu, adica elevii vor invata exclusiv online. Cel mai recent caz e Scoala nr.97 din sectorul 4.

Liceul Tudor Vianu, din sectorul 1, e deja in scenariul rosu. Cursurile in format clasic au fost suspendate, iar procesul educational a trecut pe online. De asemenea, parintii unor elevi de liceul I.L.Caragiale, tot din sectorul 1, au declarat pentru newsin ca in sedinta Consiliului de Administratie de vineri ar urma sa se decida trecerea liceului in scenariul rosu.

Primaria sectorului 4 a anuntat joi seara ca scoala  nr 97 trece in scenariul rosu de functionare asadar, intreaga activitate didactica s-a mutat exclusiv in sistem online pentru urmatoarele 14 zile.

Primaria Sectorului 4 a dispus in regim de urgenta masuri de dezinfectie a intregii cladiri in care functionează Scoala Gimnaziala nr. 97, dupa ce joi a fost inregistrat al treilea caz confirmat de infectie cu SARS-CoV-2, in randul personalului nedidactic al unitatii de invatamant.

Citeste si aceasta stire:  De ce unii romani plang dupa Ceausescu ?

Măsuri similare de dezinfectie au fost dispuse si in alte patru unitati de invatamant, in care au fost confirmate cazuri noi de infectare cu noul coronavirus in randul elevilor si al cadrelor didactice: Gradinita Scufita Rosie, unde un educator a fost confirmat pozitiv; Liceul Tehnologic Dacia – un elev confirmat pozitiv; Colegiul National Octav Onicescu – un elev confirmat pozitiv; Scoala Gimnaziala Nr. 189, unde un elev a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Tot joi, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus inca un elev al Scolii Gimnaziale Nr. 79, unitate de invatamant care se afla in scenariul rosu din data de 30 septembrie.

Monica

You may also read!

Noul Huawei Mate 40 Pro ar putea fi ultimul telefon al companiei chineze

Huawei a lansat pe 22 octombrie noul său telefon Mate 40, cel mai sofisticat al companiei controlate de puterea

Read More...

48 de sud-coreeni au murit dupa vaccinul antigripal

Autoritatile de la Seul afirma insa ca nu e nicio legatura intre decese si vaccin si ca programul va

Read More...

Presedintele Poloniei are COVID

Presedintele polonez, Andrzej Duda, in varsta de 48 de ani, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Administratia prezidentiala

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora