Trump: “Joe Biden ne-a adus in pragul celui de al treilea razboi mondial”

In Stiri externe de ultima ora

Fostul presedinte american, care va candida la viitoarele prezidentiale din SUA, il critica dur pe actualul ocupant al fotoliului de la Casa Alba, in privinta politicii externe si a modului in care a reactionat la invazia rusa din Ucraina.

Donald Trump si-a inceput deja intalnirile electorale, cu toate ca pana la nominalizarea din partidul Republican mai e ceva vreme. In plus, el are un contracandidat puternic la nominalizarea republicana, pe guvernatorul de Florida, Ron DeSantis. Acesta inca nu a clarificat daca va candida sau nu. Este cel mai popular politician, in acest moment, in randul electoratului republican, ba chiar si in randul independentilor, pentru care Trump era prea conflictual.

“Prin slabiciuni si incompetenta, Joe Biden ne-a adus in pragul celui de al treilea Razboi Mondial. suntem in pragul celui de al treilea Razboi Mondial, daca mai e cineva care nu stie. Ca presedinte, voi readuce pacea prin putere” – a declarat Trump la New Hampshire, la prima adunare electorala.

Citeste si aceasta stire:  Germania are dovezi : opozantul lui Putin a fost otravit cu Noviciok

“Dumnezeu a creat doua sexe: barbati si femei”

In plus, el a promis ca daca va ajunge din nou la Casa Alba va lua masuri impotriva extremei stangi, care a acaparat partidul Democrat. Trump spune ca, in loc sa fie preocupati de adevaratele probleme ale societatii americane, Democratii incurajeaza comportamentele sexuale ciudate si indoctrinarea marxista. “Ii vom opri pe rasistii si perversii din extrema stanga radicala, care incearca sa ne indoctrineze tineretul. Ii vom sili sa-si ia mainile marxiste de pe copiii nostri” – a declarat Trump. Fostul presedinte promite ca le va sustine pe atletele din diverse sporturi, care nu mai pot obtine victorie din cauza migratiei masive a transgenderilor spre echipele feminine. Nu vom permite barbatilor sa se ia la intrecere cu femeile” – a spus Trump.

Monica

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora