Un chirurg fals, italian, descoperit in Bucuresti

In Stiri de actualitate din Romania

Sorina Pintea, Ministrul Sanatatii, a declarat azi faptul ca a fost descoperit un chirurg fals italian, in Romania, barbatul reusind sa opereze deja in mai multe clinici, fara sa detina dreptul de libera practica, doar o parafa.

Sorina Pintea a declarat faptul ca momentan nu are informatii daca cetateanul italian a fost angajat sau nu fara a avea drept de libera practica. Ea insasi a aflat de acest caz din presa. Singurul lucru pe care il poate spune cu certitudine este ca Ministerul Sanatatii nu a aprobat echivalarea acelei diplome. Iar fara echivalare respectiva nu avea cum sa obtina avizul de libera practica de la Colegiul Medicilor.

Trebuie sa se faca o serie de investigatii pentru a afla ce s-a intamplat cu exactitate. Sorina Pintea a aflat din presa despre acest caz, nici macar nu a fost intrebata nimic despre acest caz in mod oficial. Un medic este angajat intr-un mediul privat sau de stat pe baza anumitor documente, nu se poate altfel, printre care si certificatul de libera practica, diploma echivalata ceea ce inseamna ca nu se poate opera doar pe baza unui cod de parafa, este nevoie de mai multe documente.

Citeste si aceasta stire:  Jandarmeria - huiduita la parada de 1 Decembrie

Ministerul Sanatatii a declansat deja o ancheta in acest caz. Nu se stie pana la acest moment cati pacienti a operat acest barbat sau in ce clinici si-a desfasurat activitatea in mod ilegal. Aceasta reactie vine dupa ce jurnalisti de la o importanta publicatie de la noi din tara au scris faptul ca, timp de un an, un medic fals de chirurgie plastica a lucrat in mai multe clinici din capitala sub un nume fals. Barbatul a ajuns sa opereze fara insa a avea studii de medicina iar sub numele de Matthew Mode, a lucrat la mai multe clinici.

You may also read!

Skoda vine cu un concept nou la Geneva

Skoda tocmai a publicat online o serie de schite cu viitorul concept electric, botezat Vision iV. Prototipul constructorului va

Read More...

Cardi B, prima femeie din istoria premiilor Grammy care obtine un premiu la categoria rap

In timpul premiilor Grammy a avut loc o premiera. In sfarsit ar spune unii. Pe data de 10 februarie

Read More...

Volkswagen ii ofera o a doua tinerete modelului Passat

Berlina germana progreseaza sensibil pe plan tehnologic. Chiar daca este pe deplin concentrata pe oferta de SUV-uri in ultima perioada,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora