Un chirurg fals, italian, descoperit in Bucuresti

In Stiri de actualitate din Romania

Sorina Pintea, Ministrul Sanatatii, a declarat azi faptul ca a fost descoperit un chirurg fals italian, in Romania, barbatul reusind sa opereze deja in mai multe clinici, fara sa detina dreptul de libera practica, doar o parafa.

Sorina Pintea a declarat faptul ca momentan nu are informatii daca cetateanul italian a fost angajat sau nu fara a avea drept de libera practica. Ea insasi a aflat de acest caz din presa. Singurul lucru pe care il poate spune cu certitudine este ca Ministerul Sanatatii nu a aprobat echivalarea acelei diplome. Iar fara echivalare respectiva nu avea cum sa obtina avizul de libera practica de la Colegiul Medicilor.

Trebuie sa se faca o serie de investigatii pentru a afla ce s-a intamplat cu exactitate. Sorina Pintea a aflat din presa despre acest caz, nici macar nu a fost intrebata nimic despre acest caz in mod oficial. Un medic este angajat intr-un mediul privat sau de stat pe baza anumitor documente, nu se poate altfel, printre care si certificatul de libera practica, diploma echivalata ceea ce inseamna ca nu se poate opera doar pe baza unui cod de parafa, este nevoie de mai multe documente.

Citeste si aceasta stire:  Ziua Porţilor deschise la BNR

Ministerul Sanatatii a declansat deja o ancheta in acest caz. Nu se stie pana la acest moment cati pacienti a operat acest barbat sau in ce clinici si-a desfasurat activitatea in mod ilegal. Aceasta reactie vine dupa ce jurnalisti de la o importanta publicatie de la noi din tara au scris faptul ca, timp de un an, un medic fals de chirurgie plastica a lucrat in mai multe clinici din capitala sub un nume fals. Barbatul a ajuns sa opereze fara insa a avea studii de medicina iar sub numele de Matthew Mode, a lucrat la mai multe clinici.

You may also read!

Klaus Iohannis l-a eliberat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a lui

Read More...

Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

A fost facut public raportul intocmit dupa 2 ani de ancheta de procurorul special Robert Mueller. Documentul, de 400

Read More...

Un robot a devenit prezentator de știri la postul național de televiziune din Rusia

Postul național de televiziune din Rusia, Rossiya 24, a introdus un robot pe post de prezentator pentru unele buletine

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora