Un chirurg fals, italian, descoperit in Bucuresti

In Stiri de actualitate din Romania

Sorina Pintea, Ministrul Sanatatii, a declarat azi faptul ca a fost descoperit un chirurg fals italian, in Romania, barbatul reusind sa opereze deja in mai multe clinici, fara sa detina dreptul de libera practica, doar o parafa.

Sorina Pintea a declarat faptul ca momentan nu are informatii daca cetateanul italian a fost angajat sau nu fara a avea drept de libera practica. Ea insasi a aflat de acest caz din presa. Singurul lucru pe care il poate spune cu certitudine este ca Ministerul Sanatatii nu a aprobat echivalarea acelei diplome. Iar fara echivalare respectiva nu avea cum sa obtina avizul de libera practica de la Colegiul Medicilor.

Trebuie sa se faca o serie de investigatii pentru a afla ce s-a intamplat cu exactitate. Sorina Pintea a aflat din presa despre acest caz, nici macar nu a fost intrebata nimic despre acest caz in mod oficial. Un medic este angajat intr-un mediul privat sau de stat pe baza anumitor documente, nu se poate altfel, printre care si certificatul de libera practica, diploma echivalata ceea ce inseamna ca nu se poate opera doar pe baza unui cod de parafa, este nevoie de mai multe documente.

Citeste si aceasta stire:  Dosarul Revoluţiei este restituit procurorilor, după ce s-au constatat nereguli în rechizitoriu

Ministerul Sanatatii a declansat deja o ancheta in acest caz. Nu se stie pana la acest moment cati pacienti a operat acest barbat sau in ce clinici si-a desfasurat activitatea in mod ilegal. Aceasta reactie vine dupa ce jurnalisti de la o importanta publicatie de la noi din tara au scris faptul ca, timp de un an, un medic fals de chirurgie plastica a lucrat in mai multe clinici din capitala sub un nume fals. Barbatul a ajuns sa opereze fara insa a avea studii de medicina iar sub numele de Matthew Mode, a lucrat la mai multe clinici.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora