Un român a atacat un preot cu cuțitul, într-o biserică din Canada

In Stiri de actualitate din Romania

Incident grav în timpul unei slujbe la una dintre cele mai mari biserici catolice din Canada. Un bărbat de origine română a urcat pe podiumul pe care se afla preotul Claude Grou, la Biserica Sfântul Iosif din Montreal și l-a atacat cu un cuțit de bucătărie pe preot. Scena a fost surprinsă de camerele de filmat, pentru că slujba era transmisă în direct de o televiziune catolică. Atacatorul a încercat să îl lovească pe preot, acesta a fugit și s-a dezechilibrat, moment în care atacatorul s-a năpustit peste el. Imediat au intervenit mai mulți enoriași care au reușit să îl imobilizeze pe atacator, până la sosirea forțelor de ordine. Martorii incidentului spun că agresorul părea foarte hotărât să îl ucidă pe preotul în vârstă de 77 de ani, însă acesta a scăpat cu viață, aparent pentru că lovitura de cuțit a fost atenuată de roba sa foarte grosă.

Agresorul a fost identificat de polițiști ca fiind Vlad Cristian Eremia, în vârstă de 26 de ani, de origine română, cetățean canadian care locuiește în Montreal. El a fost dus la secția de poliție pentru a spune cauzele pentru care a comis atacul. Preotul a fost internat în spital, însă rănile sale nu au fost grave și nu i-au amenințat viața.

You may also read!

Britanicii intră pe 5G şi se leapădă de Huawei

O companie de telefonie din Marea Britanie va lansa serviciile 5G. Fără Huawei. Asta după ce Vodafone UK a

Read More...

Sa nu fie prea tarziu… Voteaza ! Nici nu stii cat conteaza !

26 mai, 9 si ceva seara. Esti la terasa cu prietenii. Sau tocmai ai plecat de la terme. Sau

Read More...
gheata-carbonica

La ce poti folosi gheata carbonica?

Spre deosebire de cuburile standard de gheata, care sunt facute in mod evident din apa inghetata, gheata uscata este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora