Val de controale la azile si centre sociale

In Stiri de actualitate din Romania

Au inceput controale la cele 207 centre rezidentiale destinate persoanelor varstnice, persoanelor adulte cu dizabilitati si cele destinate copiilor care sunt functionale, in acest moment, pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

Prefectura, impreuna cu alte autoritati, au decis aceste controale in urma scandalului de la azilele de batrani din Voluntari, unde s-au descoperit nereguli grave, mergand pana la infractiuni penale, in modul in care erau tratati varstnicii.

Pana pe 16 iulie, timp de aproape o saptamana,  5 comisii mixte de control deruleaza actiuni de verificare ce au drept scop identificarea tuturor problemelor existente la nivelul acestor centre rezidentiale, destinate persoanelor varstnice, persoanelor adulte cu dizabilitati si cele destinate copiilor care sunt functionale, in acest moment, pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Sunt implicate in aceste controale Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala a Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a Municipiului Bucuresti, Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov, Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti,  Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov.

Citeste si aceasta stire:  Se deschid terasele si plajele

In cazul in care, pe parcursul desfasurarii actiunilor de control, se constata aspecte care sunt de natura penala, Institutia Prefectului – Municipiul Bucuresti va sesiza Directia Generala de Politie a Municipiului in vederea dispunerii cercetarilor de catre organele judiciare.

Monica

You may also read!

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Cillian Murphy, eroul din Peaky Blinders si Oppenheimer, noua față a modei masculine Versace

Celebra casa de moda de lux a anuntat ca noua sa emblema pentru vestimentatia masculina este nimeni altul decat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro