700 de experti in Robotica se intalnesc luna asta la Bucuresti

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

In perioada cuprinsa intre 20-22 martie 2019 Bucuresti va fi, pentru prima data, gazda Forumului European al Roboticii, unul din cele mai prestigioase evenimente in acest domeniu in Europa.

Editia cu numarul 10 a Forumului urmeaza sa fie organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in prezenta a numai putin de 700 de experti in Robotica din lumea intreaga, organizate fiind cu aceasta ocazie peste 50 de workshop-uri pe teme diverse legate de Robotica sau domenii conexe roboticii precum :

  • roboti in industria Agriculturii ;
  • roboti inovativi in industria Auto ;
  • Big Data si Robotica ;
  • Robotica si A.I. ;
  • Etica in domeniul roboticii ;
  • Securitate ;

Romania isi doreste cu aceasta ocazie sa transmita un mesaj clar cu privire la interesul si capacitatea tarii noastre de a reprezenta un actor important in domeniul tehnologiilor viitorului, al Roboticii in special.

Acest forum reprezinta totodata o ocazie potrivita pentru intreaga comunitate antreprenoriala si de inovatie de la noi din tara de a-si manifesta dorinta sa faca parte din o Uniune Europeana care sustine in permanenta noile tehnologii si care, in plus, este mai mult decat pregatita pentru a tine pasul cu acestea pentru a le putea pune in folosul cetatenilor sai.

Citeste si aceasta stire:  Cartela SIM care te ajuta sa fii anonim pe internet

Conform informatiilor, in jur de 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotica vor fi organizate. euRobotics reprezinta o organizatie non-profit ce isi are sediul la Bruxelles si care are drept scop principal dezvoltarea roboticii  in beneficiul societatii europene si economiei. Avand peste 250 de membri, euRobotics ofera comunitatii de Robotica un instrument ce poarta numele de SPARC, de colaborare in parteneriat public sau privat cu Comisia Europeana.

You may also read!

Cu lacrimi in ochi, Lucian Bute si-a anuntat oficial retragerea

Intr-o conferinta de presa, miercuri, la Montreal, celebrul pugilist a spus, in fata familiei, prietenilor si colaboratorilor : “pentru

Read More...

Ministerul Justitiei amana interviul pentru selectia candidatilor la functia de procuror european din partea Romaniei

Ministerul Justitiei de la Bucuresti a anuntat, miercuri, ca amana organizarea interviului pentru selectarea candidatilor pentru functia de procuror

Read More...

Aproape 2.000 de pastile de Ecstasy, ascunse in cutii de detergenti, descoperite de DIICOT la Satu Mare

Captura importanta a procurorilor din cadrul DIICOT de la Biroul Teritorial Satu Mare. Oamenii legii au gasit aproape 2.000

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora