700 de experti in Robotica se intalnesc luna asta la Bucuresti

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

In perioada cuprinsa intre 20-22 martie 2019 Bucuresti va fi, pentru prima data, gazda Forumului European al Roboticii, unul din cele mai prestigioase evenimente in acest domeniu in Europa.

Editia cu numarul 10 a Forumului urmeaza sa fie organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in prezenta a numai putin de 700 de experti in Robotica din lumea intreaga, organizate fiind cu aceasta ocazie peste 50 de workshop-uri pe teme diverse legate de Robotica sau domenii conexe roboticii precum :

  • roboti in industria Agriculturii ;
  • roboti inovativi in industria Auto ;
  • Big Data si Robotica ;
  • Robotica si A.I. ;
  • Etica in domeniul roboticii ;
  • Securitate ;

Romania isi doreste cu aceasta ocazie sa transmita un mesaj clar cu privire la interesul si capacitatea tarii noastre de a reprezenta un actor important in domeniul tehnologiilor viitorului, al Roboticii in special.

Acest forum reprezinta totodata o ocazie potrivita pentru intreaga comunitate antreprenoriala si de inovatie de la noi din tara de a-si manifesta dorinta sa faca parte din o Uniune Europeana care sustine in permanenta noile tehnologii si care, in plus, este mai mult decat pregatita pentru a tine pasul cu acestea pentru a le putea pune in folosul cetatenilor sai.

Citeste si aceasta stire:  Facebook a recunoscut o eroare grava: A stocat sute de milioane de parole, fara a fi criptate

Conform informatiilor, in jur de 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotica vor fi organizate. euRobotics reprezinta o organizatie non-profit ce isi are sediul la Bruxelles si care are drept scop principal dezvoltarea roboticii  in beneficiul societatii europene si economiei. Avand peste 250 de membri, euRobotics ofera comunitatii de Robotica un instrument ce poarta numele de SPARC, de colaborare in parteneriat public sau privat cu Comisia Europeana.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora