700 de experti in Robotica se intalnesc luna asta la Bucuresti

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

In perioada cuprinsa intre 20-22 martie 2019 Bucuresti va fi, pentru prima data, gazda Forumului European al Roboticii, unul din cele mai prestigioase evenimente in acest domeniu in Europa.

Editia cu numarul 10 a Forumului urmeaza sa fie organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in prezenta a numai putin de 700 de experti in Robotica din lumea intreaga, organizate fiind cu aceasta ocazie peste 50 de workshop-uri pe teme diverse legate de Robotica sau domenii conexe roboticii precum :

  • roboti in industria Agriculturii ;
  • roboti inovativi in industria Auto ;
  • Big Data si Robotica ;
  • Robotica si A.I. ;
  • Etica in domeniul roboticii ;
  • Securitate ;

Romania isi doreste cu aceasta ocazie sa transmita un mesaj clar cu privire la interesul si capacitatea tarii noastre de a reprezenta un actor important in domeniul tehnologiilor viitorului, al Roboticii in special.

Acest forum reprezinta totodata o ocazie potrivita pentru intreaga comunitate antreprenoriala si de inovatie de la noi din tara de a-si manifesta dorinta sa faca parte din o Uniune Europeana care sustine in permanenta noile tehnologii si care, in plus, este mai mult decat pregatita pentru a tine pasul cu acestea pentru a le putea pune in folosul cetatenilor sai.

Citeste si aceasta stire:  Brexit: Roaming până cel puțin pe 12 aprilie pentru românii din Marea Britanie

Conform informatiilor, in jur de 50 de workshop-uri pe diverse teme legate de robotica vor fi organizate. euRobotics reprezinta o organizatie non-profit ce isi are sediul la Bruxelles si care are drept scop principal dezvoltarea roboticii  in beneficiul societatii europene si economiei. Avand peste 250 de membri, euRobotics ofera comunitatii de Robotica un instrument ce poarta numele de SPARC, de colaborare in parteneriat public sau privat cu Comisia Europeana.

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora