Ai vazut cele mai haioase nume de caini?

In Stiri de ultima ora din lifestyle
Ai vazut cele mai haioase nume de caini

Imediat dupa ce ai luat curajoasa decizie de a-ti cumpara un caine, vine si momentul in care trebuie sa alegi cel mai potrivit nume pentru acesta. Daca si tu esti in cautarea celor mai haioase si neobisnuite nume pentru patrupedul tau, atunci ai nimerit articolul perfect! 

Atunci cand alegi numele unui caine trebuie sa tii cont ca nu il vei mai putea schimba peste o luna, doua sau chiar un an, dupa ce animalutul se va fi obisnuit deja cu felul in care l-ai strigat pana atunci. 

 

Ce trebuie sa faci ca sa alegi numele perfect pentru cainele tau? 

 

In primul rand este foarte important sa nu te grabesti. Primul nume care iti vine in minte atunci cand te intalnesti pentru prima data cu patrupedul care urmeaza sa fie noul membru al familiei tale, s-ar putea sa nu fie cel mai potrivit. 

 

Incearca sa alegi un nume simplu si scurt, care sa se potriveasca rasei, dar si personalitatii cainelui tau. Rezerva putin timp pentru a-ti cunoaste animalutul de companie, inainte sa ii alegi numele, astfel dandu-ti seama care este imaginea acestuia si in ochii celorlalte persoane. Poti tine cont de acest aspect si sa ii alegi micutului un nume care inspira incredere ( pentru rasele mici, energice, prietenoase) sau chiar teama ( pentru rasele mari, de care oamenilor le este frica). Totodata poti cere ajutorul celor mai buni prieteni sau chiar a membrilor familiei, daca acestia sunt dispusi sa vina cu mai multe idei. 

Citeste si aceasta stire:  La noi se lucreaza non-stop: suntem primul Call-Center funerar din Romania

 

 Vrei sa stii care au fost cele mai populare nume de caini 2022? 

 

Exista numerosi catei care ies in evidenta prin numele lor neobisnuit sau chiar haios. Un bun exemplu este “Marzipan”, nume potrivit unui catel care are blana asemanatoare cu acest ingredient pentru prajituri. De asemenea, unii stapani si-au dorit sa-si numeasca prietenii blanosi dupa jocuri video, alegand nume ca si  “Mario” sau “Pokemon” care fac referinta la faimoasele  “Super Mario” sau “Pokemon Go”. 

Ce nume de caine sa eviti? 

 

Atunci cand alegi viitorul nume pentru cainele tau, incearca sa eviti numele care suna la fel ca anumite comenzi specifice animalutelor de companie, ca de exemplu: sezi, stai, vino, aport, etc. In caz contrar exista posibilitatea ca atunci cand iti vei striga cainele sa-ti sai seama ca in loc sa vina la tine, va executa una dintre comenzile mentionate anterior. 

Sa alegi numele pentru un catel este o activitate distractiva, mai ales atunci cand esti inconjurat si de alti membri ai familiei sau de prieteni, gata sa vina la randul lor cu idei. Daca totusi dupa lungi cautari nu reusesti sa te decizi la niciun nume pentru animalutul tau, atunci poti accesa urmatorul link nume de caini 2022, unde vei gasi o multime de optiuni din care sa te poti inspira. 

Citeste si aceasta stire:  15 băuturi moderne care merită încercate - băuturi online premium

 

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro