Ancheta privind eventualele legaturi Trump-Rusia s-a incheiat

In Stiri externe de ultima ora

Dupa 2 ani de investigatii, cu un buget de 20 de miliarde de dolari, procurorul special Robert Mueller si-a finalizat ancheta privind presupusele legaturi dintre presedintele Donald Trump si Rusia. Nu se stie, deocamdata, ce contine raportul, trimis de Mueller Procurorului General al SUA, dar faptul ca nu vor fi noi puneri sub acuzare inseamna ca, practic, anchetatorii nu au gasit nimic care sa il incrimineze pe Trump, asa cum au sperat, in fiecare zi, democratii.

Condamnarile si punerile sub acuzare de pana acum i-au vizat pe colaboratori ai presedintelui, dar nu au nicio legatura directa cu Trump sau cu alegerile prezidentiale din noiembrie 2016. Imediat dupa alegeri, Democratii, socati ca Hillary Clinton a pierdut Casa Alba, au vehiculat informatii privind un presupus ajutor dat de Kremlin candidatului Trump pentru a castiga prezidentialele.

“Vanatoarea de vrajitoare”

Trump a spus tot timpul ca ancheta Mueller e o vanatoare de vrajitoare, o farsa si ca e nevinovat si s-a plans ca niciodata in istorie un presedinte american nu a fost vanat si hartuit asa cum e el. In plus, majoritatea covarsitoare a presei americane ii e potrivnica si il critica indiferent ce face.

Citeste si aceasta stire:  Raport independent: Guvernul Chinei comite un genocid în Xinjiang

Democratii nu se  lasa

Faptul ca Mueller pare sa nu fi gasit nimic care sa-l incrimineze pe Trump  ii debusoleaza pe democrati. Ei sperau ca vor darama actuala administratie si ca se va repeta istoria Nixon, iar Trump va fi destituit sau va demisiona. Cu gandul la alegerile prezidentiale din 2020, democratii se agata de anchetele in curs la nivelul statului New York si la nivel federal, referitoare la afacerile lui Trump si la plata impozitelor.

Raportul Mueller ar putea fi public, in functie de ce decizie vor lua Procurorul General al SUA si Congresul.

 

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora