Julian Alaphilippe e de neoprit ! Francezul a castigat cursa Milano-San Remo

In Stiri din sport de ultima ora

Nimic nu-i sta in cale rutierului Julian Alaphilippe ! La doua saptamani dupa ce a castigat Strade Bianche, cea mai grea si cea mai frumoasa cursa din Italia, Julian iese invingator din nou. A castigat editia cu numarul 110 Milano-San Remo, 291 de kilometri, cea mai lunga clasica a anului.

Cu 3 kilometri inainte de finish, mai erau 7 ciclisti in lotul fruntas. Julian Alaphilippe, echipa  Deceuninck-Quick Step, a sprintat decisiv pe ultimele 200 de metri, unde singurul care-l mai putea incurca era slovenul  Matej Mohoric.

El devine astfel al doilea rutier francez din secolul al XXI-lea, care castiga cursa Milano-San Remo. Primul a fost Arnaud  Démare, in 2016.

“O sa am nevoie de ceva timp sa realizez ce am obtinut astazi. A fost o cursa grea si m-am concentrat la maximum. L-am urmarit pe Mohoric, la 600 de metri. N-am facut nicio greseala. E incredibil ! “ e declaratia, la cald, facuta de ciclistul francez, dupa cea mai frumoasa victorie din cariera sa.

Citeste si aceasta stire:  Cel mai mare scandal din lumea sahului

 

Monica

sursa foto: twitter

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro