Anunt-bomba: inotatorul Robert Glință se retrage din sportul de performanta

In Stiri din sport de ultima ora

Socanta veste a fost data de sportiv pe pagina sa personala de Facebook. Robert Glinta are 25 de ani, iar retragerea lui din inotul de performanta la aceasta varsta a luat prin surprindere toata lumea sportului.

“A venit timpul sa fac un pas inapoi de la inotul competitional” – asa isi incepe Robert Glinta postarea pe Facebook. Spre final sportivul lasa sa se inteleaga faptul ca ar avea probleme de sanatate. “Resursele sunt epuizate si este timpul sa ma adresez si sa am grija de propria mea sanatate fizica, mentala, emotionala si spirituala, caci sunt doar o alta fiinta umana pana la urma” – scrie faimosul sportiv la finalul postarii.

Performante sportive

In aprilIe 2019, a devenit primul roman calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, dupa ce a reusit sa coboare sub baremul de calificare la 100 m spate la reuniunea de la Guangzhou, din China. La Guangzhou, a inotat cele doua lungimi de bazin in 53:70 secunde, baremul stabilit de Federatia Internationala de Natatie (FINA) pentru aceasta proba fiind 53:85.

Citeste si aceasta stire:  România a pierdut eroic în fața Germaniei

La finalul anului 2019, la Campionatele Europene in bazin scurt (25 m) de la Glasgow, a urcat din nou pe cea de-a treia treapta a podiumului, la 100 m spate.

In mai 2021, la Budapesta, a cucerit medalia de aur la 100 m spate și a devenit primul inotator roman campion european, intr-o proba masculină, din istoria natatiei romanesti.

In noiembrie 2021, la Europenele in bazin scurt (25 m) de la Kazan (Rusia) a cucerit cea de-a treia medalie de bronz pe aceasta distanta.

Alături de David Popovici, a fost desemnat sportivul anului 2021 de Federatia Romana de Natație si Pentatlon Modern.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro