Avertisment din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor inainte de startul noului sezon Liga 1

In Stiri din sport de ultima ora

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a transmis o serie de avertismente jucatorilor inainte de debutul noului sezon al Superligii.

Intr-un mesaj video de 6 minute, pe  siteul frf.tv, Kyros Vassaras atrage atentia jucatorilor ca, pentru a proteja imaginea fotbalulului, arbitrii sunt instruiti sa actioneze prompt si, cand e cazul, sa sanctioneze orice oficial al clubului care da dovada de lipsa de respect, foloseste limbaj jignitor sau abuziv la adresa unui oficial de meci. „Actiunile provocatoare intre bancile tehnice vor fi monitorizate si pedepsite corespunzator de catre arbitrii in timpul meciului, la pauza sau dupa terminarea acestuia. Jucatorii sunt rugati sa nu fie implicati in asemenea confruntari” – spune presedintele CCA.

Comportamentul jucatorilor

De asemenea, in mesajul video se arata ca jucatorii trebuie sa evite sa-si arate dezaprobarea – prin cuvinte sau actiuni – fata de arbitri. Cand un jucator continua atitudinea dezaprobatoare, risca un al doilea cartonas galben si poate fi eliminat.

Timp de joc efectiv

Echipele sunt rugate sa nu traga de timp atunci cand se fac inlocuiri. „Evitati cartonasele galbene inutile pentru trageri de timp” – precizeaza Kyros Vassaras. De asemenea, in clipul video se atrage atentia jucatorilor ca invocarea unor accidentari sau pretinderea unor faulturi inexistente, simularile, exagerarile si intarzierea reluarii jocului nu au ce cauta in fotbal.

Citeste si aceasta stire:  Seria de SSV-uri sport CFMoto ZForce

Editia 2023-2024 a Superligii la fotbal incepe vineri, 14 iulie, la ora 18.30, cu meciul Oţelul Galaţi – UTA din prima etapa a sezonului regulat.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro