Benzema pune capat carierei internationale cu les Bleus

In Stiri din sport de ultima ora

”Mi-am scris povestea, iar povestea noastra a ajuns la final” – a scris Karim Benzema pe Twitter. Fotbalistul francez pune capat carierei sale internationale.

Anuntul lui Benzema vine la mai putin de o zi dupa infrangerea suferita de nationala Frantei in Qatar. Les Bleus au pierdut in fata Argentinei, dupa un meci dramatic, in care francezii nu au reusit sa-si pastreze titlul de campioni mondiali. Mesajul postat de atacantul francez, in varsta de 35 de ani, nu lasa loc de indoieli: se va retrage din fotbalul international.

In mod clar, povestea dintre Karim Benzema si echipa Frantei e foarte complicata. Pus pe liber dupa un scandal sexual, a revenit la nationala pentru  Euro 2021 si a facut performanta. Era asteptat si la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, insa de aceasta data a fost scos din echipa din cauza unei accidentari la inceputul turneului.

Presa franceza scrie ca atacantul a fost infuriat de aceasta decizie, iar relatiile dintre el si antrenorul Didier Deschamps s-au stricat complet.

Citeste si aceasta stire:  Fără bere la Mondialul din Qatar

“Am facut eforturi, am facut greseli pentru a ajunge unde sunt astazi si sunt mandru ! Eu mi-am scris povestea, iar povestea noastra se incheie” – a scris Benzema pe platforma Twitter.

Benzema a jucat in 97 de partide internationale si a inscris 37 de goluri.

El a facut anuntul retragerii din competitiile lotului francez chiar de ziua lui. Karim Mostafa Benzema este nascut pe 19 decembrie, 1987. In prezent, el joaca la Real Madrid si este considerat unul dintre cei mai buni atacanti din toate timpurile.

Eliminat din lotul pentru Qatar, Benzema ar fi refuzat invitatia presedintelui Emmanuel Macron de a zbura cu avionul prezidential in Qatar, pentru a urmari finala Cupei Mondiale.

Monica

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro