Britney Spears, in razboi cu tatal ei

In Stiri mondene de ultima ora

James Spears se ocupa de afacerile si de viata vedetei din 2008; Britney a fost plasata sub curatela, din cauza instabilitatii psihice.

Cantareata pop, in varsta de 38 de ani, este  de mai bine de 12 ani sub curatela tatalui, ceea ce inseamna ca James Spears avea ultimul cuvant in absolut orice decizie privind viata ei personala si financiara. Tatal s-a retras anul trecut din acest rol, invocand motive de sanatate. Acum insa, dupa expirarea termenului in care s-a autosuspendat, tatal interpretei se poate ocupa in continuare de curatela fiicei sale. Britney insa a cerut astazi instantei sa-l impiedice pe tatal sa revina in postura de curator si sa ramana cu un singur curator, in persoana unei avocate. In documentele inaintate instantei, Britney Spears afirma ca mecanismul in sine, prin care a fost plasata sub curatela, a salvat-o de la “ruina financiara, decadere totala si exploatare din partea unor pradatori” si ca datorita curatelei a putut sa-si recapete statutul de vedeta. Desi ea nu contesta curatela in sine, cere instantei sa il impiedice pe tatal ei sa revina.

Citeste si aceasta stire:  Fiica lui Harry și Meghan, numită prințesă

Avocatii interpretei spun ca se asteapta a James Spears sa conteste agresiv cererea fiicei sale, intrucat nu vrea sa fie marginalizat.

Curatela se impune cand o persoana nu e capabila sa isi administreze bunurile sau sa isi apere interesele. Audierea in fata instantei va avea loc cu usile inchise. Despre problema curatelei Britney Spears nu a vorbit niciodata public. Problemele ei au aparut in 2007, cand a inceput sa se comporte ciudat si sa fie incapabila sa isi administreze viata sau veniturile.

Monica

 

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro