Caz tragic în Olanda. O fată de 17 ani s-a sinucis prin eutanasiere din cauza depresiei

In Stiri externe de ultima ora

O tânără de 17 ani din Olanda, care a fost violată la vârsta de 14 ani, a decis să se sinucidă prin eutanasiere asistată acasă, cu ajutorul unor specialişti ai unei clinici.

Noa Pothoven a murit pe patul din camera ei după ce a primit acordul legal de a fi eutanasiată. Calvarul fetei a început când ea avea 11 ani şi a fost agresată sexual pentru prima dată. Fata din oraşul Arnhem nu a mai suportat depresia în care a căzut după ce a fost violată în urmă cu trei ani şi a ales această metodă de întrerupere a vieţii, care este legală în Olanda şi în cazul copiilor mai mari de 12 ani.

Ea şi-a anunţat decizia public, într-o postare pe Instagram.

‘M-am gândit ceva timp dacă să vă împărtăşesc sau nu acest lucru, dar am decis să o fac. Poate părea o surpriză pentru unii, dat fiind postările mele despre spitalizare, dar planurile mele au existat de mult timp şi nu este o decizie impulsivă. Voi trece direct la subiect: în cel mult 10 zile, eu voi muri. După ani de zile în care am luptat, am ajuns la capătul puterilor. Am încetat să mai mănânc şi să mai beau şi, după multe discuţii şi evaluări am decis să renunţ pentru că suferinţa mea este de nesuportat’, a scris Noa. Ea a spus că nu se mai simte în viaţă, deşi respiră.

Citeste si aceasta stire:  Care sunt legăturile de afaceri ale familiei Biden cu România

În final, ea le-a cerut prietenilor ei să nu încerce să o convingă că ceea ce face este greşit.

Potrivit unui ziar olandez, părinţii fetei nu ştiau că ea este în neregulă până cînd mama ei a descoperit un plic în care erau scrisori de audio pentru ei dar şi pentru prieteni şi rude.

‘Am fost şocată’, a declarat Lisette, mama lui Noa. ‘Nu înţelegeam. Noa este dulce, frumoasă, deşteaptă şi mereu plină de viaţă. Cum e posibil ca ea să îşi dorească să moară?”, a adăugat mama fetei.

În 2017, 6.585 de oameni au ales să recurgă la eutanasie pentru a-şi pune capăt zilelor, adică aproape 4% din totalul de 150.000 de persoane decedate în toată ţara.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora