Ce trebuie să știi înainte de a lua un credit IFN

In Stiri de afaceri de ultima ora
pexels-rodnae-productions-7821702

Creditul IFN este un real sprijin pentru toți cei care au nevoie de resurse financiare pentru acoperirea unor cheltuieli care nu suportă amânare. Atunci când se întâmplă să ai nevoie rapid de o anumită sumă de bani, nu-ți permiți să pierzi timp cu întocmirea actelor ori cu deplasări la bănci. Soluțiile de finanțare nebancară sunt ideale pentru depășirea oricărui impas. Totuși, există câteva aspecte pe care trebuie să le cunoști înainte de a lua un împrumut de la o instituție financiară nebancară:

IFN-urile își desfășoară activitatea în condiții legale

În situația în care ai îndoieli referitoare la această modalitate prin care poți avea acces rapid la bani, pentru rezolvarea situațiile financiare presante, află că instituțiile financiare nebancare activează în condiții legale. Înființarea, precum și funcționarea unei instituții de acest fel este reglementată de lege, doar că împrumutul se acordă mult mai rapid spre deosebire de procesul lung prin care trebuie să treci dacă soliciți un credit de nevoi personale de la bancă.

Citeste si aceasta stire:  Cadere istorica pentru Bursa de Valori Bucuresti. Banca este cea mai afectata!

Contractul de credit se încheie direct online

Este absolut necesar să deții un dispozitiv conectat la internet deoarece întreaga procedură de accesare a unui credit IFN se realizează online. Acest tip de împrumut este acreditat de Banca Națională a României, doar că procesul este cu mult mai simplu de realizat spre deosebire de serviciile pe care ți le pune o bancă la dispoziție. Creditul se obține foarte repede, iar contractul de credit se încheie online.

Poți solicita împrumutul din locul în care te afli, fie că este vorba de confortul casei tale, birou sau parc. Folosind un dispozitiv mobil nu pierzi timp în trafic sau la cozile de la ghișeu și nici nu trebuie să îți iei liber de la serviciu ca să ajungi la instituția de credit în timpul programului.

Nu se solicită niciun fel de garanții

Pentru accesarea unui credit nebancar nu sunt solicitate garanții, iar condițiile de accesare sunt ușor accesibile aproape oricărei persoane. Este un împrumut simplu, la îndemână pentru un caz urgent, acoperirea facilă a cheltuielilor de nevoi personale sau orice alte costuri, atunci când situația implică o sumă de bani relativ mică.

Citeste si aceasta stire:  Trei din patru companii au un sentiment de falsă siguranță cibernetică

Condițiile de eligibilitate sunt minime

Creditul IFN nu presupune reglementări atât de stricte precum cele impuse de bănci. În acest sens este important să faci dovada unor venituri periodice, cum ar fi câștigurile din salarii, pensii, șomaj, alocații, chirii, dividende sau orice alte tipuri de indemnizații demonstrabile.

Se acordă împrumuturi nebancare doar solicitanților rezidenți în România. Ce înseamnă acest lucru? Persoanele în cauză trebuie să îndeplinească măcar una dintre următoarele condiții: au domiciliul în țară, se află în România cel puțin 183 de zile într-un an, sunt cetățeni români și lucrează în străinătate în calitate de funcționari/angajați ai României într-un alt stat. De asemenea, pot aplica pentru un împrumut IFN cei care se încadrează în intervalul de vârstă 20-70 de ani.

Banii se primesc direct în contul bancar

Existența unui cont bancar valabil, cu internet banking activ, reprezintă un criteriu de evaluare deoarece suma de bani împrumutată va fi transferată direct solicitantului. Procesul de solicitare și acordare a creditului IFN se derulează fără să existe vreo interacțiune fizică între părți. În plus, cererile pot fi acceptate uneori chiar și în numai 15 minute, așa că banii se primesc direct în cont.

Citeste si aceasta stire:  Patronul ProTv a murit într-un accident de elicopter în Alaska

Înainte de a lua un împrumut IFN trebuie să știi că totul se desfășoară legal, rapid și fără niciun impediment. Dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, care nu sunt deloc restrictive, poți solicita suma de care ai nevoie pentru rezolvarea problemele, fără prea mult efort.

You may also read!

Ștefan Radu s-a retras de la Lazio

Fundaşul român Ştefan Radu a pus capăt carierei sale fotbalistice duminică seara, la finalul meciului câştigat pe teren propriu

Read More...

Cateva tari UE, printre care si Romania, au obiectii legate de normele Euro 7

Opt tari, intre ele si Romania, au rezerve privind introducerea normelor Euro 7; ele argumenteaza ca raportul cost-beneficii nu

Read More...

OMS ar putea impune carantina si pasapoartele de vaccinare in Romania

La Geneva se discuta in aceste zile noul Tratat/Acord Pandemic; ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a participat la sesiunea de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora