Cel mai căutat om din Marea Britanie a fost prins în România

In Stiri externe de ultima ora

La patru ani după ce a ucis un tânăr cu un cuțit, cel mai căutat om din Marea Britanie a fost prins în România.

Shane O’Brien, 31de ani, din Londra, a fost pe fugă încă din 2015 și este principalul suspect pentru asasinarea tânărului de 21 de ani Josh Hanson. Acesta a fost ucis într-un atac neprovocat cu cuțitul într-un bar din cartierul londonez Hillingdon. Josh Hanson a fost înjughiat în gât în fața a aproape 40 de martori îngroziți. De atunci, Shane O’Brien a fost plasat de Poliția Metropolitană pe lista persoanelor cu Mandat European de Arestare, iar în 2017 pe capul criminalului a fost pusă o recompensă de 50.000 de lire sterline.

Potrivit presei britanice, O’Brien a reușit să fugă din Regatul Unit cu un avion privat de pe aeroportul Biggin Hill imediat după ce l-a ucis pe Josh Hanson.

La început s-a crezut că el se ascunde în Olanda, însă polițiștii au aflat că el era în Dubai. În februarie 2017, suspectul a fost arestat în Praga pentru agresiune și distrugere, însă s-a folosit de un pașaport italian fals, pe numele de Enzo Mellonceli și a reușit să scape după plata unei cauțiuni.

Ian Cruxton, directorul de operațiuni internaționale a Agenției Naționale de Investigații din Marea Britanie, a spus că O’Brien a trăit cu teama că va fi prins în acești patru ani.

‘Sunt încântat că presiunea pe care am pus-o a dat până la urmă rezultate și el a fost capturat în urma colaborării strânse cu autoritățile române’, a declarat Cruxton pentru Daily Mail.

Autoritățile din Marea Britanie au început procedurile de extrădare a suspectului din România.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora