Cel mai căutat om din Marea Britanie a fost prins în România

In Stiri externe de ultima ora

La patru ani după ce a ucis un tânăr cu un cuțit, cel mai căutat om din Marea Britanie a fost prins în România.

Shane O’Brien, 31de ani, din Londra, a fost pe fugă încă din 2015 și este principalul suspect pentru asasinarea tânărului de 21 de ani Josh Hanson. Acesta a fost ucis într-un atac neprovocat cu cuțitul într-un bar din cartierul londonez Hillingdon. Josh Hanson a fost înjughiat în gât în fața a aproape 40 de martori îngroziți. De atunci, Shane O’Brien a fost plasat de Poliția Metropolitană pe lista persoanelor cu Mandat European de Arestare, iar în 2017 pe capul criminalului a fost pusă o recompensă de 50.000 de lire sterline.

Potrivit presei britanice, O’Brien a reușit să fugă din Regatul Unit cu un avion privat de pe aeroportul Biggin Hill imediat după ce l-a ucis pe Josh Hanson.

La început s-a crezut că el se ascunde în Olanda, însă polițiștii au aflat că el era în Dubai. În februarie 2017, suspectul a fost arestat în Praga pentru agresiune și distrugere, însă s-a folosit de un pașaport italian fals, pe numele de Enzo Mellonceli și a reușit să scape după plata unei cauțiuni.

Ian Cruxton, directorul de operațiuni internaționale a Agenției Naționale de Investigații din Marea Britanie, a spus că O’Brien a trăit cu teama că va fi prins în acești patru ani.

‘Sunt încântat că presiunea pe care am pus-o a dat până la urmă rezultate și el a fost capturat în urma colaborării strânse cu autoritățile române’, a declarat Cruxton pentru Daily Mail.

Autoritățile din Marea Britanie au început procedurile de extrădare a suspectului din România.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora