România a pierdut la limită primul meci din preliminariile Euro 2020

In Stiri din sport de ultima ora

Primul meci din campania de calificare la Campionatul European de Fotbal 2020 s-a soldat cu o înfrângere pentru Naționala antrenată de Cosmin Contra.

Selecționerul a abordat meciul de la Stockholm cu Suedia cu un 11 inedit, cu 4 jucători de la Naționala U21 – Manea, Marin, Băluță și Pușcaș, și cu alți doi fotbaliști din același lot, care au intrat pe parcurs, Ianis Hagi și Andrei Ivan. După o partidă de luptă, echipa noastră a fost învinsă de Suedia, formație care a ajuns până în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Rusia de anul trecut.

Suedia a început mai bine partida și a condus la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile reușite de Quaison (33) și Claesson (40), ambele goluri fiind marcate din cauza unor grave greșeli ale apărătorilor noștri.

După pauză, Cosmin Contra a mutat ofensiv și l-a introdus în teren pe atacantul lui Ludogoreț, Claudiu Keșeru în locul lui Alexandru Mitriță, de la New York City, iar vârful nostru a marcat în minutul 58, după o centrare venită de la Răzvan Marin.

Citeste si aceasta stire:  Messi divorteaza de Barcelona ? Se negociaza intens

Cosmin Contra nu a renunțat la jocul ofensiv și i-a introdus pe Ianis Hagi și Andrei Ivan, iar tricolorii au dominat partea secundă a meciului, însă scorul a rămas neschimbat. Cu toate că Săpunaru a avut o uriașă ocazie de a egala în minutele de prelungire.

Tricolorii vor juca următorul meci din preliminariile Euro 2020 marți, 26 martie, la Cluj-Napoca, împotriva Insulelor Feroe. Meciul va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de PRO TV.

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro