Cel mai mare scandal din lumea sahului

In Stiri din sport de ultima ora

Americanul Hans Niemann il da in judecata pe rivalul sau, Magnus Carlsen (Norvegia), care l-a acuzat ca a trisat. Niemann cere despagubiri de 100 de milioane de dolari.

Este cel mai mare scandal din istoria sahului de elita. Niemann afirma ca Magnus Carlsen vrea sa-i distruga reputatia si viata.

Carlsen e considerat de multi cel mai mare sahist din toate timpurile. El insa a fost invins de Niemann, intr-o partida fata in fata. Carlsen, 31 de ani, il acuza pe Niemann ca a trisat si sugereaza ca ascensiunea lui rapida ascunde ceva dubios.

Americanul insa afirma ca rivalul sau nu stie sa piarda si vrea sa-i distruga reputatia, astfel incat sa nu-l mai poata invinge vreodata. Carlsen nu a putut dovedi acuzatiile la adresa lui Niemann.

Potrivit  unei investigatii publicate de chess.com, site care il sustine pe Carlsen, Niemann ar fi trisat in peste 100 de partide online. De altfel, americanul insusi a recunoscut ca in partide neoficiale, pe internet, a trisat cand avea 12-16 ani, insa niciodata in competitii oficiale. De altfel, Niemann nu mai are voie sa joace sah online pe platforma chess.com
Niemann ar fi trisat cu raze laser sau … margele anale
Ipotezele privind modalitatile prin care Niemannan ar fi trisat sunt din cele mai inedite. Unii sugereaza ca Niemann ar recurge la margele anale, in care ar fi fost asamblat un minicomputer, iar acestea vibreaza intr un anume mod, in functie de mutarea care trebuie facuta pe tabla de sah. Alte teorii sunt ca, prin intermediul unor lentile de contact speciale, Niemann e conectat la un supercomputer care, pe baza situatiei de pe tabla de sah, poate calcula milioane de mutari pe minut. Si prin aceleasi lentile de contact, purtatorul ar primi indicatii, printr-o raza rosie, vizibila doar cu lentilele speciale, in legatura cu urmatoarea mutare.
Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro