Cele 3 servicii de curățenie profesională solicitate în mod principal în spațiile de business

In Stiri de afaceri de ultima ora
foto forbec

Pe piața de servicii B2B s-a conturat o cerere semnificativă, din ce în ce mai puternică, pentru serviciile de curățenie profesională. În mari orașe precum București sau Cluj-Napoca există numeroase firme de curățenie, unele orientate chiar exclusiv către clienții persoane juridice, cu soluții adaptate special pentru spațiile de business.

Indiferent că ne referim la spații de birouri, spații comerciale sau zone logistice – industriale, este nevoie de curățenie profesională la cele mai înalte standarde, cu tehnici aparte pentru mediul de afaceri.

Spre deosebire de serviciile de curățenie pe segmentul rezidențial, în zona de business este nevoie de capacitate și eficiență mai ridicate, dar și de personal care să știe cum să interacționeze cu personalul angajat și eventual cu clienții aflați uneori în spațiile respective, chiar în timpul prestării unor servicii de curățare. De asemenea, echipamentele de lucru din spațiile office și nu numai trebuie curățate adecvat și protejate cu maximă atenție la detalii.

Citeste si aceasta stire:  Cum alegi o masina de cuburi de gheata pentru afacerea ta?

Pe segmentul B2B de curățenie profesională, este nevoie pe de o parte de curățenie impecabilă, impresionantă din punct de vedere estetic, iar pe de altă parte de validarea celor mai înalte standarde cu privire la protejarea sănătății oamenilor care lucrează sau ajung pe moment în acele spații.

Există de altfel 3 servicii de curățenie profesională solicitate în mod principal în spațiile de business. Cel mai popular este serviciul de curățenie de întreținere birouri. “Echipa Forbec Services are grijă ca biroul tău să fie în permanență curat și aerisit pentru ca tu și echipa ta să beneficiați de zile productive și fericite. Vom realiza curățenia de întreținere la birou, zilnic sau săptămânal, în funcție de nevoile tale”, se menționează pe forbec.ro, website-ul oficial al uneia dintre cele mai dinamice firme de curatenie cluj la momentul actual, adresată exclusiv companiilor.

Pentru curățenie birouri, serviciile de întreținere curățenie office sunt prestate folosind aparatură modernă care ajută la realizarea operațiunilor în mod eficient, în cel mai scurt timp. Se acționează cât mai subtil, dar cu efecte maxime la partea de rezultate curățenie profesională. Este important să se colaboreze cu o firmă de servicii de curățenie care utilizează produse eco, prietenoase cu mediul înconjurător – un element solicitat de tot mai multe firme interesate de conduita brandului lor în materie de responsabilitate socială corporativă.

Citeste si aceasta stire:  Trei din patru companii au un sentiment de falsă siguranță cibernetică

Un alt serviciu solicitat adesea de companii este cel de curățenie generală. Acest serviciu include o curățenie mult mai intensă, care abordează mai multe elemente decât o acțiune de curățenie de întreținere. Poate fi vorba inclusiv de spălare și curățare geamuri (chiar și la exterior), spălare mecanizată a pardoselilor și a mochetelor, curățarea în detaliu a mobilierului, ușilor de acces, a prizelor și a întrerupătoarelor, curățarea și dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucătăriei. Toate detaliile se discută concret, firmele pot solicita anumite operațiuni, în funcție de tipul de spațiu de business.

După orice renovare – reamenajare a unui spațiu de afaceri, este nevoie de curatenie dupa constructor, un tip de serviciu care asigură predarea spațiului în condiții adecvate pentru lucru. Printre altele, acest serviciu asigură strângerea și eliminarea ambalajelor și resturilor rămase în urma echipei de construcție, curățarea, aspirarea și spălarea suprafețelor de ciment, var, vopsea, lipici sau altor resturi.

You may also read!

Rusia a tăiat curentul Finlandei

Rusia a sistat vineri noaptea exportul de energie electrică pentru Finlanda, a anunţat sâmbătă operatorul reţelei naţionale finlandeze, conform

Read More...

Rusia a amplasat sisteme de apărare antiaeriană pe Insula Șerpilor

Rusia a desfăşurat în Insula Şerpilor sisteme de apărare antiaeriană de tipul "Tor-M2" şi "Panţîri", a declarat vineri purtătorul

Read More...

Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora