Cele mai căutate modele de cruci din marmură

In Stiri de ultima ora din lifestyle
scaune de bar - 1

Monumentele funerare din marmură au fost de multă vreme considerate o alegere atemporală şi elegantă pentru a onora amintirile celor dragi. Frumuseţea, durabilitatea şi versatilitatea marmurei fac din aceasta un material căutat pentru a crea tributuri de durată.

Care sunt cele mai căutate monumente funerare realizate din marmură?

Alegerea unei pietre funerare poate fi un proces destul de dificil, în oferta site-ului depozituldecruci.ro existând un număr mare de cruci realizate din marmură, fiecare dintre ele cu dimensiuni şi design-uri unice. Având în vedere diversitatea largă, următoarele modele cruci marmura sunt nu doar recomandate, ci şi foarte populare, acestea bucurându-se de o calitate superioară la un preţ excelent:

·         Monument funerar din marmura, alb-gri, cu cruce si decor lateral sub forma de frunze aplecate

Acest model este preferat datorită aspectului minimalist, fiind o alegere excelentă ce poate adauga o notă elegantă şi plăcut estetică locului. Marmură este unul dintre cele mai folosite materiale în crearea de cruci şi monumente furerare datorită faptului că prezintă o rezistenţă crescută în fata elementelor, dar şi a uzurii cauzate de timp. Se poate comanda de la Depozitulde Cruci pe culoarea alb – gri şi are o dimensiune de aproximativ 113 x 70 x 8 cm.

Citeste si aceasta stire:  Rasfata-ti simturile la tantric massage London

La cerere se pot adăuga accesorii suplimentare precum vaze, inscripţionări, suporturi de lumânări şi aşa mai departe pentru a definitiva într-un mod corespunzător locul de veci.

·         Monument funerar din marmura, cruce cu brate decorate si Maica Domnului in rugaciune

Un alt model care este la fel de popular şi prezintă o eleganţă aparte este acesta. Are detalii fine şi impresionante, pe el putând fi gravate diferite inscripţii sau mesaje, cât şi să fie adăugate diverse plăci precum o fotoceramică pentru a personaliza cât mai bine locul. Acesta are o dimensiune de 130 x 50 x 6 cm şi vine pe culoarea alb-gri specifică marmurei.

·         Monument funerar din marmură, cruce cu braţe drepte dispusă lateral, şi decor inferior botanic cu linii ample

Simplitatea alături de motivele naturale prezente pe acest monument funerar sunt cele mai bune opţiuni pentru alegerea unei cruci care reflectă o frumuseţe şi o  eleganţă care cu siguranţă va fi apreciată de toată lumea. Modelul 325 de la Depozitul de Cruci are o dimensiune de 110 x 55 x 8 cm şi vine în culoarea alb-gri. La cerere se pot adăuga elemente pentru finalizarea ei precum gravarea şi includerea unei piese fotoceramice, cât şi a unei vaze de flori sau a unui suport de lumanări pentru vizitele ce vor urma.

Citeste si aceasta stire:  Află de unde îți poți cumpăra ochelari originali și exclusiviști în Pitești

·         Monument funerar din marmură, cruce cu braţe decorate dispusă lateral, ornament floral şi botanic în partea opusă

Un model asemantor cu cel de mai sus este şi monumentul 342 de la Depozitul de Cruci care încorporează perfect natura nemuritoare. Are o dimensiune mai mică de doar 90 x 54 x 9 cm, dar care cu siguranţă nu va fi trecută cu vederea datorită detaliilor sale incredibile create de maeştrii in arta funerară. Culoarea este alb gălbuie şi poate fi personalizată la cerere cu diferite accesorii din portofoliul celor de la depozitul de cruci.

·         Monument funerar din marmură, cu o cruce subţire şi înaltă dispusă central, braţe cu linii dreptr şi încadrare blocuri de marmură dreaptă – stânga

Unul dintre cele mai simple modele este 318, lucru ce se datorează aspectului minimalist şi modern. Finisajele sale fine permit o întreţinere uşoară şi pot fi montate diferite accesorii pentru a personaliza acest monument in funcţie de nevoile şi preferinţele familiei. Prezintă o dimensiune de 140 x 90 x 9 cm şi este format din 3 bucăţi. Vine în culoarea albă şi poate fi comandat atât în magazinul fizic, cât şi în mediul online de la depozitul de cruci care vă poate oferi informaţii suplimentare despre acest model sau alte produse funerare.

Citeste si aceasta stire:  Care sunt atuurile unui cazinou online de top in 2024

De unde pot comanda şi accesoriza cruci şi monumentele funerare din marmură?

Intotdeauna va fi recomandat să apelaţi la o firmă profesionistă, cu experienţa semnificativă în domeniu pentru a vă ajuta să realizaţi alegerea corectă, dar şi pentru a vă asista în selectarea accesoriilor potrivite pentru a finaliza uşor şi rapid locul de veci pentru o persoana dragă.

Depozitul de cruci oferă servicii precum montarea şi personalizarea monumentului funerar în funcţie de cerinţele şi nevoiele fiecăruia, cât şi gravarea diverselor mesaje care se doresc a fi scrise pe cruce. Accesoriile sunt şi ele elemente importante care trebuie luate în considerare, putându-vă ajuta substanţial atunci când veţi vizita locul împreună cu prietenii şi familia.

Monumentele funerare sau crucile din marmură întruchipează o elegantă atemporală şi sunt ridicate din respect pentru a-i onora şi aminti pe cei dragi. Fie că alegeţi monumente verticale, statui de îngeri, cu motive florale, monumente în cruce sau monumente sculptate, fiecare model oferă simbolismul său unic şi o atractivitate estetică plăcută, fiind cel mai important element ce va definitiva şi decora locul de veci.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro