Cele mai vândute cărți creștine – un liant între vechi și nou

In Stiri de ultima ora din lifestyle
A15. Libraria Ortodoxia@newsin.ro@magazin de carti ortodoxe 1

Lectura începe, ușor-ușor, să nu mai facă parte din activitatea noastră zilnică. Acum suntem tot mai prinși, petrecem foarte mult timp la birou, iar acasă ne preocupă cu totul și cu totul alte activități. Pauzele de ceai și serile în care oamenii adormeau cu cartea în brațe au apus de ceva timp. Sigur că mai există și persoane pentru care lectura e un element esențial în rutina de zi cu zi.

Dacă și tu te numeri printre persoanele care încă iubesc să-și petreacă timpul liber cu o carte în mână, atunci trebuie să citești acest articol până la final. Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai vândute cărți creștine? Fie că mergi la librăria din mall sau vizitezi online un magazin de carti ortodoxe, vei descoperi o mulțime de cărți pe care le poți lectura de unul singur sau împreună cu familia: de la clasica Biblie, până la cărți pentru copii. Și totuși, care sunt cele mai bine vândute cărți creștine? Iată un top care s-ar putea să te surprindă:

Citeste si aceasta stire:  Serviciile funerare, un real ajutor în cele mai grele momente

Biblia ilustrată

Părinții noștri ne spuneau încă din copilărie că e foarte important să avem Biblia în casă și ar fi bine dacă am reuși să o citim. Vorbim despre multe, foarte multe pagini, ceea ce face ca lectura să fie destul de anevoioasă. Din acest motiv, Biblia ilustrată e mult mai ușor de parcurs, fiind repovestită pe înțelesul tuturor. În plus, imaginile sunt foarte utile în procesul de înțelegere. De altfel, există și o Biblie pentru copii, scrisă de Zoe Kanava – o serie de povestiri, atât din Vechiul, cât și din Noul Testament.

Procesul lui Pavel

O altă carte cunoscută și foarte bine vândută este Procesul lui Pavel, apostolul neamurilor. Este un bun punct de plecare în descoperirea procesului de formare a creștinismului, dezvăluind și rolul lui Pavel în răspândirea acestei religii.

Viața Maicii Domnului

O altă carte îndrăgită de creștinii din întreaga lume este Viața Maicii Domnului. Vorbim despre aspecte interesante legate de creșterea, educația și formarea ei, în general. O carte ușor de parcurs, apreciată de creștinii din toate colțurile lumii.

Citeste si aceasta stire:  Un tatuator, Eric Catalano, deseneaza unghii pe degetele amputate

A15. Libraria Ortodoxia@newsin.ro@magazin de carti ortodoxe 2

Cartea familiei

Cartea familiei este o carte apărută recent pe piață, o carte care ne ajută să descoperim valorile fundamentale ale familiei autentice. Ceea ce o face și mai interesantă este abordarea, ușor nouă, adaptată la societatea în care trăim – aspect confirmat și de numărul mare de cumpărători. Tot mai mulți cititori aleg să-și completeze biblioteca și cu astfel de scrieri, iar din aceeași categorie, am putea aminti și: Descoperă sensul vieții, Împăcarea cu tine însuți sau Dialogul speranței – volume în care preoții din zilele noastre reușesc să transpună învățămintele bisericești într-o manieră adaptată societății moderne.

Așadar, lectura face încă parte din viața noastră. Sigur că nu toți mai acordăm o atenție semnificativă acestei activități, dar asta nu înseamnă că nu putem încuraja tânăra generație să citească și să descopere inclusiv cărțile bisericești. De altfel, noile volume sunt mult mai ușor de înțeles.

You may also read!

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Iulie va fi canicular

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie.In perioada 1

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro