China a ascuns adevăratul dezastru de la Wuhan

In Stiri externe de ultima ora

Autoritățile de la Beijing au ascuns cu bună știință proporțiile reale ale adevăratului masacru care a fost provocat de noul coronavirus în orașul Wuhan, la începutul acestui an, dezvăluie CNN.

Președintele chinez Xi Jinping a dispărut săptămâni întregi din spațoi public din decembrie 2019, când s-a declanșat pandemia în Wuhan, și a apărut abia pe 10 februarie pentru a-i încuraja prin videocall pe medicii care munceau în orașul chinez măcinat de boală.

În aceeași zi, autoritățile de la Beijing anunțau că au fost 2.478 de noi cazuri confirmate de noul coronavirus, astfel că numărul total pe plan mondial al îmbolnăvirilor ajungea la 40.000, dar numai aproape 400 de cazuri dintre acestea erau în afara teritoriului chinez.

Dezastrul, mai mare decât cel recunoscut

Acum, CNN dezvăluie că cifrele dezastrului sunt mult mai mari decât cele anunțate de oficialii comuniști de la Beijing.

Astfel, într-un document marcat drept “document intern, de păstrat confidențial”, autoritățile locale sanitare din Wuhan și din provincia Hubei au listat 5.918 de noi cazuri în 10 februarie, adică de aproape două ori mai multe decât datele oficiale făcute publice. Datele reale nu ar fi fost prezentate pentru a reduce din gravitatea epidemiei, aflată în prima sa fază, scrie CNN. În total sunt 117 pagini de documente, intrate în posesia CNN, care confirmă gravitatea situației din Wuhan și care nu a fost recunoscută de către puterea comunistă de la Beijing.

Citeste si aceasta stire:  Biden va discuta cu Xi pentru a tempera pretențiile Beijingului

Guvernul chinez a respins cu fermitate de fiecare dată acuzațiile formulate de către Statele Unite și de către alte guverne occidentale că ar fi ascuns în mod deliberat informațiile reale despre răspândirea noului coronavirus.

 

You may also read!

Marcel Ciolacu in SUA

In vizita peste Ocean, accentul cade pe cooperarea economica si militara, precizeaza Palatul Victoria. Premierul  discuta cu partenerii americani despre

Read More...

Noi minciuni din timpul vaccinarii – firma Pfizer data in judecata de procuratura din Texas

Compania Pfizer a fost data in judecata de Procurorul-General al Statului Texas, Ken Paxton. Acesta acuza firma Pfizer ca

Read More...

Perchezitii acasa si la biroul fugarului Chereches, primarul orasului Baia Mare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramurea au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Baia Mare, in dosarul lui Catalin

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora