China a ascuns adevăratul dezastru de la Wuhan

In Stiri externe de ultima ora

Autoritățile de la Beijing au ascuns cu bună știință proporțiile reale ale adevăratului masacru care a fost provocat de noul coronavirus în orașul Wuhan, la începutul acestui an, dezvăluie CNN.

Președintele chinez Xi Jinping a dispărut săptămâni întregi din spațoi public din decembrie 2019, când s-a declanșat pandemia în Wuhan, și a apărut abia pe 10 februarie pentru a-i încuraja prin videocall pe medicii care munceau în orașul chinez măcinat de boală.

În aceeași zi, autoritățile de la Beijing anunțau că au fost 2.478 de noi cazuri confirmate de noul coronavirus, astfel că numărul total pe plan mondial al îmbolnăvirilor ajungea la 40.000, dar numai aproape 400 de cazuri dintre acestea erau în afara teritoriului chinez.

Dezastrul, mai mare decât cel recunoscut

Acum, CNN dezvăluie că cifrele dezastrului sunt mult mai mari decât cele anunțate de oficialii comuniști de la Beijing.

Astfel, într-un document marcat drept “document intern, de păstrat confidențial”, autoritățile locale sanitare din Wuhan și din provincia Hubei au listat 5.918 de noi cazuri în 10 februarie, adică de aproape două ori mai multe decât datele oficiale făcute publice. Datele reale nu ar fi fost prezentate pentru a reduce din gravitatea epidemiei, aflată în prima sa fază, scrie CNN. În total sunt 117 pagini de documente, intrate în posesia CNN, care confirmă gravitatea situației din Wuhan și care nu a fost recunoscută de către puterea comunistă de la Beijing.

Citeste si aceasta stire:  Vacanta in Grecia cu Pasaport de Sanatate ?

Guvernul chinez a respins cu fermitate de fiecare dată acuzațiile formulate de către Statele Unite și de către alte guverne occidentale că ar fi ascuns în mod deliberat informațiile reale despre răspândirea noului coronavirus.

 

You may also read!

A murit legenda televiziunii americane, Larry King

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști americani de televiziune, Larry King, devenit un star mondial datorită emisiunilor la postul

Read More...

Viorica Dăncilă sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea

Începe războiul din umbră în PSD. Scoasă pe ușa din dos, ca servitoarele, din partid, Viorica Dăncilă răbufnește într-o

Read More...
11

Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora