China comunistă falsifică în mod grosolan Biblia: Iisus e înfățișat ca ucigaș

In Stiri externe de ultima ora

Creștinii din întreaga Chină sunt indignați după ce autoritățile comuniste de la Beijing au publicat o ediție falsificată grosolan a Bibliei, în care Iisus Hristos apare ca un ucigaș. Mai exact, într-un manual care se predă la școlile din China comunistă, Iisus Hristos este înfățișat ca un asasin care o omoară cu pietre pe femeia adulteră, pentru a se conforma astfel legilor acelor vremuri, adică exact pe dos cum apare istorisirea în Biblia recunoscută în întreaga lume.Textul, publicat de către editura guvernamentală a Universității de Științe Tehnologice, își propune, potrivit autorilor, să îi învețe pe elevi despre etica și dreptul profesional. Este dat exemplu capitolul în care Iisus Hristos o iartă pe femeia adulteră, însă cu un rezultat exact pe dos ca în realitatea descrisă în Evanghelia după Ioan. Potrivit scripturii, mulțimea furioasă a vrut să o ucidă cu pietre pe femeia adulteră, așa cum era legea vremurilor. Însă Iisus Hristos le-a spus celor din jurul său: Cel ce nu a păcătuit niciodată să arunce primul cu piatra. Și astfel, mulțimea s-a rispit, iar femeia a scăpat cu viață. Dar, potrivit versiunii chineze a Bibliei, după ce mulțimea a dispărut, Iisus a ucis-o cu pietre pe femeie și ar fi spus că și el este un păcătos, dar dacă legea ar fi pusă în practică doar de oameni curați, aceasta ar dispărea de tot.Textul buclucaș a fost postat pe o rețea de socializare de către un preot catolic din China, care a precizat că versiunea comunistă este o insultă la adresa creștinismului. “Vreau ca toată lumea să știe că Partidul Comunist din China a încercat mereu să distorsioneze istoria Bisericii, să denigreze biserica noastră și să îi facă pe oameni să urască biserica”, scrie preotul în postare.

Citeste si aceasta stire:  Chinezii au izolat orașul Wuhan, de teama extinderii virusului ucigaș

You may also read!

Coruptie in Germania : manevre cu achizitiile publice de masti

Un deputat german din partidul cancelarului Angela Markel isi da demisia de la Crestin-Democrati, dupa izbucnirea unui scandal in

Read More...

Huawei este în cădere liberă, pierderi uriașe pentru chinezi

Huawei simte din plin efectul sancțiunilor economice americaneiar acest lucru este demonstrat în raportul companiei chineze pe luna ianuarie.

Read More...

“Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a a II-a, si sotia sa, actrita Meghan Markle, au realizat un lung interviu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora