Chinezăriile au viață scurtă și proastă! Podul de sticlă făcut de chinezi s-a făcut praf!

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

O nouă dovadă că tehnologia cu care comuniștii de la Beijing voiau să uimească lumea este doar un praf în ochi. Un praf mai rău, uneori, decât bacteria ucigașă răspândită de China în toată lumea. După ce au distrus, aproape, economiile tuturor țărilor lumii, comuniștii chinezi se laudă acum că economia lor duduie, după ce au limitat infectarea cu Covid 19, ciuma pe care chiar ei au împrăștiat-o în toată lumea.

Economia chineză duduie atât de tare âncât e gata să explodeze și să dea pe afară din oala păzită de liderii partidului comunist chinez în frunte cu multiubitul dictator Xi Jinping. Iar dovada că o chinezărie e o chinezărie, fie ea telefon mobil de la Huawei, fie că e laptop sau mașină electrică este cât se poate de clară.

O mizerie pusă la cale de partidul comunist

Podul de sticlă cu care se lăudat politrucii de la Beijing, pe care trimiteau cu forța membrii de partid, mai speriați de perspectiva de a fi băgați în pușcărie decât de cea de a cădea în gol de la câteva sute de metri înălțime, a făcut POC! Și s-a spart. Din fericire pentru oamenii nevinovați și înspăimântați de teroarea regimului de la Beijing, pe pod nu era multă lume, în momentul producerii incidentului. Un singur om a fost surprins de catastrofă și abia a apucat să se agațe de marginea de metal a podului, după ce geamul de sticlă i s-a spart sub picioare.

Citeste si aceasta stire:  Apple e acuzată că abuzează de poziția dominantă

Incidentul a fost provocat de vântul puternic care bate în valea unde s-a făcut podul, vânt care nu a fost luat în considerare de către proiectanții chinezi, așa cum nu au luat în calcul nici intrarea necontrolată în atmosferă a rachetei Beijingului, zilele trecute.

De la la o înălțime de 100 de metri, în munții Piyan, un chinez și-a văzut moartea cu ochii, iar o lume întreagă a observat din nou că o chinezărie este doar o chinezărie, un lucru de proastă calitate, care costă puțin și te bucuri că nu ai dat bani mulți, dar când se strică îți pare rău că te-ai calicit.

 

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro