După ce au împrăștiat Covid în toată lumea, iresponsabilii din China erau să provoace un masacru în Maldive

In Stiri externe de ultima ora

Iresponsabiliide la Beijing, ciumele comuniste care se agață de putere, fac tot posibilul să îi prindă din urmă pe americani din punct de vedere tehnologic și pentru ei nu contează siguranța populației. Inconștienții comuniști din China au fost la un pas provoace un masacru pe unul dintre cele mai frumoase locuri turistice de pe glob, în Maldive. Asta pentru că o rachetă chinezează, la fel ca oricare altă chinezărie, a scăpat de sub control și cele 18 tone de fier au pornit cu viteză spre Pământ, fără ca nimeni să știe exact unde va cădea proiectilul.

Până la urmăo parte din chinezăria cosmică a reintrată duminică în atmosfera Pământului și s-a dezintegrat deasupra Oceanului Indian, a anunţat agenţia spaţială a Chinei comuniste.

“Conform monitorizării şi analizei, la 10.24 (02.24 GMT), la 9 mai 2021, primul etaj al rachetei Long March 5B a intrat în atmosferă”, a transmis într-un comunicat Biroul chinez de inginerie spaţială, furnizând coordonatele unui punct situat în Oceanul Indian, în apropiere de Maldive.

Citeste si aceasta stire:  Democratul Joe Biden, declarat invingator in alegerile prezidentiale din SUA

NASA acuză inconștiența de care a dat dovadă China

Centrul armatei americane pentru comandamentul spaţiului a precizat că racheta “a intrat deasupra Peninsulei Arabice, duminică aproximativ la ora 2:15 GMT”.

“Nu ştim dacă resturile au căzut pe uscat sau în apă”, a mai precizat centrul.

Space-Track, care a folosit date militare americane, a precizat că deasupra Arabiei Saudite este locul unde sistemele americane au înregistrat ultima dată prezenţa rachetei.

”Operatorii confirmă că racheta a căzut într-adevăr în Oceanul Indian, la nord de Maldive”, precizează Space-Track pe pagina sa de Twitter.

Însă intrarea necontrolată a unui obiect de asemenea dimensiuni a stârnit îngrijorări în legătură cu potenţiale daune şi victime, în ciuda probabilităţii statistice scăzute.

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a oferit asigurări săptămâna aceasta că ţara sa nu are nicio intenţie de a distruge racheta. A lăsat totodată să se înţeleagă că lansarea acesteia nu a fost planificată cu suficientă grijă de China.

Autorităţile spaţiale americane şi europene au monitorizat cu atenţie situaţia, încercând să determine momentul şi locul unde s-ar putea prăbuşi resturile rachetei.

Citeste si aceasta stire:  Theresa May isi face bagajele, 11 ministri ii  vor capul

You may also read!

Israel: creste iar numarul cazurilor COVID, o treime din noii pacienti erau vaccinati cu schema completa

Potrivit datelor din ultimele 24 de ore, in Israel numarul infectilor COVID a crescut la un nivel fara precedent

Read More...

Pedofil englez, cu clienti in Romania, arestat in Spania

Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost arestat in Benidorm, Spania. El piratase camerele de supraveghere

Read More...

Disperare: Putin se implică în campania electorală pentru partidul aflat la putere

Preşedintele Vladimir Putin a încercat sâmbătă să ofere partidului la putere în Rusia un impuls preelectoral cu promisiunea de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora