Chinezii nu mai cred în căsătorie

In Stiri externe de ultima ora

Rata căsătoriilora scăzut timp de cinci ani la rând în China, pe măsură ce generația tânără amână sau renunță la oficializarea relațiilor.

Rata căsătoriei a scăzut în ultimii cinci ani de la 9,9 la 1.000 de persoane în 2013 la 7,2 la 1.000 de persoane în 2018, potrivit Biroului Național de Statistică al Ministerului Afacerilor Civile. Cifrele variază de la o regiune la alta. Cele mai dezvoltate au rata de căsătorie mai mică, arată datele. Oficializarea relației nu mai este considerată o “necesitate” pentru tinerii de astăzi, iar destul de mulți preferă o viață singură. “Aș prefera o viață singură de înaltă calitate decât o căsnicie de calitate scăzută” se aude tot mai des la tineri. Creșterea costurilor de trai și de educație pentru copii constituie alți factori pentru tendința descendentă a ratei de căsătorie, potrivit experților.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora