Chinezii nu mai cred în căsătorie

In Stiri externe de ultima ora

Rata căsătoriilora scăzut timp de cinci ani la rând în China, pe măsură ce generația tânără amână sau renunță la oficializarea relațiilor.

Rata căsătoriei a scăzut în ultimii cinci ani de la 9,9 la 1.000 de persoane în 2013 la 7,2 la 1.000 de persoane în 2018, potrivit Biroului Național de Statistică al Ministerului Afacerilor Civile. Cifrele variază de la o regiune la alta. Cele mai dezvoltate au rata de căsătorie mai mică, arată datele. Oficializarea relației nu mai este considerată o “necesitate” pentru tinerii de astăzi, iar destul de mulți preferă o viață singură. “Aș prefera o viață singură de înaltă calitate decât o căsnicie de calitate scăzută” se aude tot mai des la tineri. Creșterea costurilor de trai și de educație pentru copii constituie alți factori pentru tendința descendentă a ratei de căsătorie, potrivit experților.

You may also read!

Prefectul de Harghita, demis de un urs

Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a declanșat procedura de demitere a prefectului judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei. "Având în vedere

Read More...

A murit unul dintre liderii PSD

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai PSD, fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz, a încetat din viață astăzi. Niculescu

Read More...

Curățenie în Ministerul de Externe. Clientela PSD, dată afară din posturile diplomatice

Slugile PSD și ale lui Liviu Dragnea își fac bagajele și se pregătesc să părăsească posturile călduțe diplomatice, cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora