Chinezii nu mai cred în căsătorie

In Stiri externe de ultima ora

Rata căsătoriilora scăzut timp de cinci ani la rând în China, pe măsură ce generația tânără amână sau renunță la oficializarea relațiilor.

Rata căsătoriei a scăzut în ultimii cinci ani de la 9,9 la 1.000 de persoane în 2013 la 7,2 la 1.000 de persoane în 2018, potrivit Biroului Național de Statistică al Ministerului Afacerilor Civile. Cifrele variază de la o regiune la alta. Cele mai dezvoltate au rata de căsătorie mai mică, arată datele. Oficializarea relației nu mai este considerată o “necesitate” pentru tinerii de astăzi, iar destul de mulți preferă o viață singură. “Aș prefera o viață singură de înaltă calitate decât o căsnicie de calitate scăzută” se aude tot mai des la tineri. Creșterea costurilor de trai și de educație pentru copii constituie alți factori pentru tendința descendentă a ratei de căsătorie, potrivit experților.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora