Cine va prelua functiile lui Marian Neacsu si Adrian Tutuianu in PSD?

In Stiri politice de ultima ora
Marian Neacsu si Adrian Tutuianu in PSD?

Potrivit unor surse din PSD, posturile ocupate pana acum in partid de Adrian Tutuianu si Marian Neacsu si-au gasit deja inlocuitori. Astfel, Roxana Plumb va ocupa functia de presedinte PSD Dambovita, in timp ce Serban Valeca va fi vicepresedinte PSD la nivel national.

In functia de secretar general al PSD este numit Codrin Stefanescu, in locul lui Marian Neacsu, informeaza surse citate de Realtitatea TV.

Numirea altor persoane in functiile de secretar general si de vicepresedinte este importanta pentru Liviu Dragnea, functia de secretar general fiind cea mai influenta din partid.

Adrian Tutuianu a declarat ca va contesta decizia de excludere din PSD in forurile statutare ale partidului si in instanta, deopotriva. Comisia de etica este cea care va analiza contestatiile in partid, iar aceasta este condusa de Florin Iordache, care ii este fidel lui Liviu Dragnea.

Se pare ca ultimele decizii de excludere din PSD au luat prin surprindere chiar si pe sustinatorii partidului, precum este jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, care considera ca este o “aberatie”. Jurnalistul se astepta ca Liviu Dragnea sa ii lase “pe altii sa-i critice vehement pe contestatarii sai si sa le ceara capul”.

Citeste si aceasta stire:  Ce sanctiuni ii poate aduce lui Florin Iordache semnul obscen din Parlament?

Potrivit lui Stanescu, excluderea lui Neacsu se datoreaza faptului ca acesta din urma a “solicitat, semnand si o scrisoare in acest sens, mai multa dezbatere si mai multa democratie la nivelul conducerii centrale. Deci a incercat sa-i dea peste degete lui Dragnea.”

Victor Ponta critica, de asemenea, decizia lui Liviu Dragnea de a renunta la doi membri vechi ai partidului. Potrivit declaratiei fostului premier al PDS, “sa ajungi sa iti dai afara secretarul general care ti-a stat alaturi, care ti-a condus campania, care a fost o campanie buna, sa dai afara seful unei organizatii Dambovita care din 2012 castiga foarte mult. De ce? ca sa stai cu Valcov de la PD, cu Codrin de la PRM si atat?”.

You may also read!

Ford si Volkswagen

Doi mari producatori auto – in parteneriat pentru dezvoltarea vehiculelor comerciale

Doi mari producatori auto au convenit sa formeze un parteneriat pentru a realiza vehicule comerciale, insa iau in considerare

Read More...
Donald Tusk discurs in limba romana

Donald Tusk – discurs memorabil in limba romana la Ateneu

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a sustinut un discurs impresionant in limba romana, joi seara, cu ocazia ceremoniei de preluare

Read More...
Drumuri cu circulatie intrerupta

Drumuri cu circulatie intrerupta din cauza ninsorilor abundente

Ninsorile abundente din noaptea de joi spre vineri au dus la mai multe drumuri cu circulatie intrerupta, cat si la intarzieri

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora