Cine va prelua functiile lui Marian Neacsu si Adrian Tutuianu in PSD?

In Stiri politice de ultima ora
Marian Neacsu si Adrian Tutuianu in PSD?

Potrivit unor surse din PSD, posturile ocupate pana acum in partid de Adrian Tutuianu si Marian Neacsu si-au gasit deja inlocuitori. Astfel, Roxana Plumb va ocupa functia de presedinte PSD Dambovita, in timp ce Serban Valeca va fi vicepresedinte PSD la nivel national.

In functia de secretar general al PSD este numit Codrin Stefanescu, in locul lui Marian Neacsu, informeaza surse citate de Realtitatea TV.

Numirea altor persoane in functiile de secretar general si de vicepresedinte este importanta pentru Liviu Dragnea, functia de secretar general fiind cea mai influenta din partid.

Adrian Tutuianu a declarat ca va contesta decizia de excludere din PSD in forurile statutare ale partidului si in instanta, deopotriva. Comisia de etica este cea care va analiza contestatiile in partid, iar aceasta este condusa de Florin Iordache, care ii este fidel lui Liviu Dragnea.

Se pare ca ultimele decizii de excludere din PSD au luat prin surprindere chiar si pe sustinatorii partidului, precum este jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, care considera ca este o “aberatie”. Jurnalistul se astepta ca Liviu Dragnea sa ii lase “pe altii sa-i critice vehement pe contestatarii sai si sa le ceara capul”.

Citeste si aceasta stire:  Tudorel Toader, considerat un "ministru de nota 4"

Potrivit lui Stanescu, excluderea lui Neacsu se datoreaza faptului ca acesta din urma a “solicitat, semnand si o scrisoare in acest sens, mai multa dezbatere si mai multa democratie la nivelul conducerii centrale. Deci a incercat sa-i dea peste degete lui Dragnea.”

Victor Ponta critica, de asemenea, decizia lui Liviu Dragnea de a renunta la doi membri vechi ai partidului. Potrivit declaratiei fostului premier al PDS, “sa ajungi sa iti dai afara secretarul general care ti-a stat alaturi, care ti-a condus campania, care a fost o campanie buna, sa dai afara seful unei organizatii Dambovita care din 2012 castiga foarte mult. De ce? ca sa stai cu Valcov de la PD, cu Codrin de la PRM si atat?”.

You may also read!

Primii fulgi de zapada Romania

Romania – invaluita in zapada si temperaturi de inghet

Asa cum au anuntat meteorologiii, vremea rece si primii fulgi de zapada nu ai incetat sa apara in majoritatea regiunilor

Read More...
Digitalizare Vodafone

Digitalizarea Romaniei – vazuta prin ochii celor de la Vodafone

Vodafone trece de la o companie traditionala de telecomunicatii la una de comunicatii, care va oferi oamenilor solutii pentru a comunica

Read More...
Florin Iordache gesturi obscene parlament

Ce sanctiuni ii poate aduce lui Florin Iordache semnul obscen din Parlament?

Semnul obscen facut de Florin Iordache in Parlament la adresa parlamentarilor USR nu a ramas neobservat, iar USR solicita sanctionarea deputatului

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora