Creșterea brandului de angajator prin oferirea de cadouri de Paște pentru salariați

In Stiri de afaceri de ultima ora
foto paste 1

În ciuda faptului că în anul 2023 sunt anunțate restructurări în multe domenii de activitate, economia duce lipsa de angajați bine pregătiți, mai ales pe posturile de conducere sau / și care necesită experiență și abilități aparte. Astfel, recrutarea de personal rămâne o chestiune problematică și foarte costisitoare pentru multe firme. În unele cazuri, se ajunge la plata unor salarii foarte mari față de concurență, doar pentru a atrage sau a păstra unii angajați valoroși, din nevoia de a onora proiecte deja asumate sau considerat de maximă importanță pentru activitatea companiei.

În 2022, rata șomajului a rămas la valori relativ constante în România, iar anul 2023 ar putea marca ușoare creșteri, fără a fi semnificative. Conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS), rata şomajului a ajuns la 5,6% în luna decembrie 2022, în creştere cu 0,2 puncte procentuale faţă de noiembrie 2022 şi în scădere cu 0,1 puncte procentuale faţă de luna decembrie din anul 2021.

Mediul foarte concurențial din multe domenii economice determină firmele să aloce bugete tot mai mari pentru plata salariilor, ceea ce pune presiune pe echilibrul financiar. Evident, salariile sunt principalul factor de decizie pentru angajați, însă nu singurul. Dincolo de o politică salarială corectă, brandul de angajator poate crește și prin alte acțiuni. De la atmosfera de la birou la permisiunea de muncă de la distanță, de la managementul concediilor la respectarea timpului liber al salariaților, fiecare detaliu contează foarte mult.

Beneficiile extrasalariale, avantajoase pentru angajat, dar și pentru angajator

Un alt element de maximă importanță pentru consolidarea și creșterea reputației pe zona HR este reprezentat de oferirea de beneficii extrasalariale, mai ales în momente cheie din an, precum marile sărbători. Cadouri de Paște și de Crăciun – iată un capitol care contează mai mult decât am crede și care trebuie tratat cu multă atenție, subliniază specialiștii de la gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii pieței de cadouri corporate și experiențe gourmet premium, cu activitate de aproape 15 ani. Compania, care operează propriul magazin online deschis atât comenzilor de persoane juridice, cât și comenzilor de la persoane fizice, este specializată în livrarea de coșuri cadou gourmet.

Citeste si aceasta stire:  Unde gasesti rapid si usor bani atunci cand ai nevoie de ei

Coșuri de Paște cu produse premium, exclusiviste, de la branduri de top, în ambalaj festiv? Este “rețeta” de cadouri de Paște aleasă de tot mai multe firme din România, care urmează de altfel trendul internațional în materie de etichetă de business. Gestul elegant al oferirii de coșuri cadou de Paște ajută la apropierea dintre angajator și angajat, relația profesională capătă o notă umană – de mare ajutor, în condițiile în care totul în business se reduce de fapt la relațiile între oameni.

Beneficiile extrasalariale pot fi de multe tipuri, de la clasicele tichete cadou, până la mașină și telefon de serviciu, abonament de telefonie plătit de firmă, concediu suplimentar, vacanțe plătite de companie, team buldinguri, cursuri profesionale pentru dezvoltarea carierei, fel de fel de cadouri corporate. Ideal este un mix al unor astfel de beneficii care se alătură salariului.

Cosuri cadou Paste pentru angajați și colaboratori

Oferirea de coșuri cadou de Paște și în alte momente speciale din an, pentru angajați și colaboratori, poate fi considerată un gest altruist, etic, dar cu beneficii clare și pentru companie, mai ales în zona de consolidare și creștere a brandului de angajator. Ce este mai important decât să atragi oameni noi în firmă? Să îi păstrezi pe cei valoroși! Piața muncii este foarte dinamică în România, iar micile gesturi de acest gen contează enorm. Cu un efort financiar mic, angajatul se va considera prețuit, parte din echipă.

În prezent, oamenii își doresc această validare la locul de muncă, nu doar un salariu foarte bun. Diverse studii din sectorul HR arată că multe persoane renunță la un loc de muncă mai bine plătit din cauza mediului neprietenos. Până la urmă, un angajat își petrece o mare parte din viața activă la serviciu și este important să se simtă bine în acest mediu, compromisurile acceptate sunt tot mai limitate.

Citeste si aceasta stire:  Ungaria cumpara terenuri agricole in Europa Centrala si de Est

Desigur, un cos cadou nu face instant oamenii fericiți, este nevoie de o sumă de acțiuni în acest sens. Însă, raportat la investiție, oferirea de coșuri cadou este un gest foarte util companiei, foarte eficient. Astfel de coșuri cadou corporate pot fi oferite nu doar drept coșuri de Paște, ci și în alte momente din an. Foarte util poate fi să oferi un coș cadou de ziua de naștere a angajatului, în momente speciale corporative (de exemplu la o aniversare importantă pentru companie) ori pentru a marca o reușită specială a unui anumit salariat.

Generozitatea, de ajutor în orice afacere

Deși poate fi consideră a fi “pe interes”, generozitatea în mediul de afaceri, ca în orice alte situații de viață, aduce multe beneficii. Se spune că atragi cel mai bine albinele cu miere sau că atunci când zâmbești într-o discuție, chiar și la telefon, se simte în cadrul interacțiunii în mod pozitiv, chiar dacă nu este o situație ideală, iar comunicarea ar fi în principiu dificilă.

Coșuri cadou chiar și pentru clienți VIP

Astfel de coșuri cadou cu produse gourmet – alimente și băuturi alcoolice premium, de la branduri celebre – pot fi oferite inclusiv clienților de top. În multe firme, mai ales în cele de pe segmentul B2B, dar și în cele de pe segmentul B2C, există clienți care generează volume de afaceri foarte importante pentru activitatea companiei. Pentru astfel de clienți, există coșuri cadou de Paște cu fel de fel de produse exclusiviste, chiar și de lux.

Raportat la cifra de afaceri generată de un astfel de client, oferirea unui coș cadou este un gest mic, dar extrem de relevant. Beneficiile aduse companiei de un asemenea gest pot fi impresionante. Dintre diversele variante de cadouri de Paște, coșurile cadou sunt darurile cele mai elegante, potrivite în orice context, genul de cadouri care înglobează mesaje puternice de mulțumire, prețuire, grijă.

Citeste si aceasta stire:  Inca o lovitura data mediului de afaceri din partea guvernului

Online, cel mai simplu mod de a comanda cadouri de Paște

Deși companiile pot teoretic să cumpere coșuri cadou de Paște din magazine fizice, chiar din rețele de tip supermarket – hipermarket – cash & carry, alegerea mediului online poate fi cea mai bună decizie. În primul rând, este extrem de simplu să cumperi online orice, inclusiv coșuri cadou corporate. Ai o mare varietate de coșuri cadou de Paște în magazine specializate precum gourmetGIFT.ro. Ai la dispoziție și personal dedicat, care te poate asista telefonic sau prin email, inclusiv dacă ai cereri speciale pentru comanda ta corporate.

Coșuri cadou de Paște – daruri și pe plan personal

Se pot oferi coșuri cadou de Paște inclusiv persoanelor dragi din familie și din cercul de prieteni. Comanzi online câte un coș cadou pentru fiecare și poți opta pentru livrare direct la adresa destinatarului sau pentru a primi personal cadourile, urmând să le dăruiești ulterior. Coșuri cadou pentru părinți, nași, fini, bunici, alte rude și prieteni – există opțiuni variate de coșuri cadou gourmet pentru orice situație.

Coșurile cadou comandate online reprezintă o soluție potrivită și pentru românii care trăiesc sau muncesc în străinătate. Cei din diaspora românească pot comanda cu plată online coșuri cadou de Paște care se vor expedia direct la rudele sau prietenii din România. Surprizele plăcute se pot face foarte simplu, oriunde te-ai afla, oricât de departe de cei dragi.

You may also read!

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Marcel Ciolacu in SUA

In vizita peste Ocean, accentul cade pe cooperarea economica si militara, precizeaza Palatul Victoria. Premierul  discuta cu partenerii americani despre

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora