Cum să muți un frigider corect

In Stiri de ultima ora din lifestyle
01 pexels-max-rahubovskiy-6508357

Relocarea într-un spațiu nou poate fi destul de stresantă, la acest lucru dacă mai adăugăm si relocarea unor electrocasnice de dimensiuni mari, poate amplifica cu mult problema. Nu numai că frigiderele sunt de dimensiuni mari, ele pot fi si foarte costisitoare. Adăugați potențialul de deteriorare în momentul în care este relocat, și este ușor de înțeles de ce a învăța cum să mutați corect un frigider poate fi crucial pentru a asigura o mutare de succes.

Firmele de mutari profesioniste  sunt, în general, pregătite cu echipamentul și expertiza potrivită necesară  pentru a muta obiecte grele, cum ar fi frigiderele. Deci, deși este posibil să mutați un frigider pe cont propriu sau cu ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei, angajarea unei companii de mutări poate ajuta la atenuarea oricărui stres suplimentar în ziua mutării.

Citeste si aceasta stire:  Cum este sarbatorita noaptea de Halloween in diferite colturi ale lumii

1. Primul pas pentru mutarea unui frigider este să-l pregătiți temeinic pentru relocare.

Poate părea o idee deloc importantă, dar asigurați-vă că scoateți orice mâncare și le aruncați sau le depozitați într-un alt frigider. Veți avea nevoie de suficientă gheață pentru a vă menține alimentele bine răcite pe toată durata mutării, o ideea bună ar fi pungile frigo, precum și perioada în care trebuie să se răcească frigiderul odată ce este mutat.

02 pexels-mark-mccammon-1080721

2. Al doilea pas ar fi scoaterea din sursa de alimentare

Foarte important este ca scoaterea din sursa de alimentare să se realizeze cu 3-4 ore înainte ca firma de transport mobilă să ajungă la dvs. Este recomandată și o curățare fermă a interiorului înainte de relocare. După scoaterea sursei de alimentare, cablul trebuie strâns sub formă de rolă si lipit cu bandă scotch. Atenție, a se utiliza numai bandă scotch incoloră pentru ca ulterior după îndepărtare să nu rămână bucăți de scotch.

Citeste si aceasta stire:  Ce tip de bavețică să alegi

3. Împachetarea

Împachetarea frigiderului este recomandat să se realizeze cu folie silk si apoi cu pături pentru relocări, împiedicând astfel să îl zgâriați în timpul manipulări si al transportului.

4. Relocarea

Dacă amenajarea casei dvs. duce la mutarea frigiderului pe trepte de orice fel, veți dori să luați măsuri de precauție suplimentare pentru o mutare sigură. În timp ce o persoană mișcă frigiderul înainte cu căruciorul, cealaltă persoană ar trebui să fie dedesubt pentru a ajuta la ghidarea căruciorului pe trepte ce se vor coborî treaptă cu treaptă. Firma de transport marfă va folosi un camion astfel încât înalțimea să permită transportul frigiderului în poziția în care este în locuință.

03 pexels-mark-mccammon-2724748

5. Așezarea în noua locuință

Odată ce ați adus frigiderul în noua locație, așteptați câteva ore înainte de a-l conecta din nou la priză. Atenție, frigiderul dvs. este plin cu diferite lichide (ulei motor, freon) care au fost acum scuturate pe drum. Lăsând frigiderul să stea înainte de a-l conecta din nou la priză, oferă timp să se așeze înapoi în compartimentele adecvate.

Citeste si aceasta stire:  Serviciile funerare, un real ajutor în cele mai grele momente

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro