De ce să folosești primer pe unghii?

In Stiri de ultima ora din lifestyle
De ce să folosești primer pe unghii

Unghiil cu gel UV sau rășină acrilică sunt acum cele mai la modă de câțiva ani. Chiar dacă ai unghii foarte scurte, dar dorești să le oferi mai multă valoare, este foarte posibil să îți îndepliniești visul în cel mai scurt timp. Trebuie doar să alegi produsele potrivite și să urmezi sfaturile pentru a avea rezultate mai bune.

Vrei să îți faci acasă manichiura sau să aplici gel semipermanent? Pentru a face acest lucru, trebuie să folosești produse profesionale pentru a obține un rezultat care să corespundă așteptărilor tale! Lacuri semipermanente, gel UV sau LED, pile de unghii, ai toate astea într-un kit de unghii, dar cunoști ce este primer-ul?

Ce este un primer?

Un primer este un produs profesional de manichiură cu gel. Permite pregătirea unghiilor înainte de aplicarea gelului, pentru ași ținere de lungă durată.

Citeste si aceasta stire:  Canapele, comode, măsuţe TV - cum le integrezi într-un living modern

Acest primer cu acid are rolul de a deshidrata suprafata unghiei, pentru a optimiza aderenta gelului. Prin urmare, este potrivită în special pentru unghiile naturale grase sau uleioase, care au tendința de a respinge gelul. Primerul cu acid este recomandat și pentru unghiile care se despart sau se rup ușor.

Un primer cu acid este ușor de utilizat: doar aplici un strat subțire pe unghie, după curățarea și lustruirea acesteia. Primerul se usucă rapid în aer liber și lasă o suprafață ușor aspră și deshidratată, gata sa primeasca gelul UV/LED. Este important să nu atingi primerul cu degetele, pentru a evita orice contaminare cu uleiurile naturale ale pielii.

De ce să folosești un primer cu acid?

Utilizarea lui asigură o bună aderență pentru metodele de manichiură precum oja semipermanentă dacă aii probleme în menținerea ei, precum și pentru unghiile false cu gel sau rășină acrilică.

De asemenea, va avea o acțiune deshidratantă asupra cheratinei plăcii unghiei și previne apariția infecțiilor fungice cu efect antifungic sub stratul de bază sau modelaj.

Citeste si aceasta stire:  Când trebuie să ajungeți la terapie de cuplu

În rest, îți permite să dai păstrezi manichiura ta frumoasă și fără riscul ca materialele să se desprindă.

Se poate cristaliza, dar nu te teme, este normal să se întâmple asta sub o anumită temperatură.

Așteaptă doar să revină la starea lichidă înainte de a încerca să deschizi sticla și va fi gata de utilizare din nou.

Și acest acid este periculos?

Ei bine, nu, aproape toate produsele cosmetice îl conțin, dar ca măsură de precauție atunci când nu ai nicio problemă anume, ai putea la fel de bine să eviți să îl folosești în exces.

Denumirea sa este acid metacrilic, dacă ești alergic la acesta probabil că îl știi deja din cauza altor substanțe.

Dar chiar și fără a avea alergii reale, unele persoane nu pot tolera această componentă și pot avea reacții neplăcute precum senzații dureroase de arsură, de exemplu. Prin urmare, nu se recomandă aplicarea pe piele.

You may also read!

Anchetă privind ransomware-ul “Umbrella” în Europa: un suspect a fost arestat în România

Un suspect a fost arestat în România și urmează să fie predat Franței în cadrul unei anchete privind atacurile

Read More...

UE aprobă interzicerea bisfenolului A în materialele care intră în contact cu produsele alimentare

Ținând seama de cele mai recente dovezi științifice și în vederea protejării sănătății cetățenilor și a asigurării celor mai

Read More...

Controale in salile de jocuri de noroc

Campania națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro