De ce se tem românii de Uniunea Europeană

In Stiri de actualitate din Romania

Şefa Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Cristea, a declarat că temerile românilor legate de Uniunea Europeană sunt alimentate de frica de necunoscut. Potrivit reprezentantei Comisiei Europene, cea mai bună metodă de a scăpa de această teamă este contactul direct cu societăţile din celelalte state europene.
“Chiar dacă la început acest plan de investiţii pentru Europa, aşa cum este numit oficial Planul Junker, a fost întâmpinat cu oarece reticenţă, am auzit terorii că este prea ambiţios, că vine Comisia Europeană într-o zonă unde nu are ce căuta, că nu vom atinge niciodată acel target ambiţios de 315 miliarde de euro atraşi în economia reală. Această ţintă a fost atinsă în iulie 2018, planul a prins mai multă viteză iniţial în economiile mai dezvoltate, mai sofisticate, pentru care instrumentele financiare nu reprezentau o provocare, dar suntem în momentul în care vedem că şi în România avem deja 29 de proiecte finanţate prin Planul Juncker, 16 proiecte de mare infrastructură şi 13 acorduri de facilitare a accesului la finanţare pentru IMM-uri”, a declarat Angela Cristea.
“Astăzi, iată, avem breaking news, acoperim un teritoriu nou, venim cu aceste împrumuturi de studiu pentru masteranzii români. Conform estimărilor noastre, 450 de studenţi români vor putea să studieze în UE şi în ţările partenere prin programul Erasmus+, cu ajutorul acestor împrumuturi acordate în condiţii mai avantajoase, şi anume fără garanţii, cu o dobândă mai mică decât dobânda de pe piaţă şi cu o perioadă de graţie de doi ani după perioada studiilor, când ei îşi pot găsi de lucru. Mergem mai departe de zona de facilitare la credite, mergem în zona de dezvoltare personală”, a precizat şefa Reprezentanţei CE.

Citeste si aceasta stire:  Campania electorala la start

You may also read!

Britanicii intră pe 5G şi se leapădă de Huawei

O companie de telefonie din Marea Britanie va lansa serviciile 5G. Fără Huawei. Asta după ce Vodafone UK a

Read More...

Sa nu fie prea tarziu… Voteaza ! Nici nu stii cat conteaza !

26 mai, 9 si ceva seara. Esti la terasa cu prietenii. Sau tocmai ai plecat de la terme. Sau

Read More...
gheata-carbonica

La ce poti folosi gheata carbonica?

Spre deosebire de cuburile standard de gheata, care sunt facute in mod evident din apa inghetata, gheata uscata este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora