De ce se tem românii de Uniunea Europeană

In Stiri de actualitate din Romania

Şefa Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Cristea, a declarat că temerile românilor legate de Uniunea Europeană sunt alimentate de frica de necunoscut. Potrivit reprezentantei Comisiei Europene, cea mai bună metodă de a scăpa de această teamă este contactul direct cu societăţile din celelalte state europene.
“Chiar dacă la început acest plan de investiţii pentru Europa, aşa cum este numit oficial Planul Junker, a fost întâmpinat cu oarece reticenţă, am auzit terorii că este prea ambiţios, că vine Comisia Europeană într-o zonă unde nu are ce căuta, că nu vom atinge niciodată acel target ambiţios de 315 miliarde de euro atraşi în economia reală. Această ţintă a fost atinsă în iulie 2018, planul a prins mai multă viteză iniţial în economiile mai dezvoltate, mai sofisticate, pentru care instrumentele financiare nu reprezentau o provocare, dar suntem în momentul în care vedem că şi în România avem deja 29 de proiecte finanţate prin Planul Juncker, 16 proiecte de mare infrastructură şi 13 acorduri de facilitare a accesului la finanţare pentru IMM-uri”, a declarat Angela Cristea.
“Astăzi, iată, avem breaking news, acoperim un teritoriu nou, venim cu aceste împrumuturi de studiu pentru masteranzii români. Conform estimărilor noastre, 450 de studenţi români vor putea să studieze în UE şi în ţările partenere prin programul Erasmus+, cu ajutorul acestor împrumuturi acordate în condiţii mai avantajoase, şi anume fără garanţii, cu o dobândă mai mică decât dobânda de pe piaţă şi cu o perioadă de graţie de doi ani după perioada studiilor, când ei îşi pot găsi de lucru. Mergem mai departe de zona de facilitare la credite, mergem în zona de dezvoltare personală”, a precizat şefa Reprezentanţei CE.

Citeste si aceasta stire:  Dosarul care îl viza pe Frans Timmermans a fost clasat

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora