De frica ”radiațiilor”, autoritățile din Balcic au interzis antenele 5G

In Stiri externe de ultima ora

Situație bizară la câteva zeci de kilometri de granița sudică a României. Autoritățile din orașul bulgăresc Balcic, una dintre localitățile luate cu asalt de către turiștii români în sezonul estival, au decis să interzică amplasarea antenelor 5G. Și asta pe o perioadă de cel puțin un an de la adoptarea deciziei de către Consiliul Municipal.

Decizia Consiliului a fost luată în urma unei plângeri a “Inițiativei locale pentru interzicerea construcției antenelor pentru comunicații 5G pe teritoriul municipalității Balcic” și a fost semnată de 183 de persoane. Semnatarii petiției spun că radiațiile emise de aceste antene pot fi periculoase.

Nu există studii

Potrivit presei bulgare, deocamdată nu există studii cu privire la efectele emisiei 5G, dar orașul Balcic este primul din Bulgaria care ia o astfel de decizie. Unul dintre consilierii municipali din Balcic a recunoscut că a votat decizia, însă votul nu a fost unanim. A fost un singur ”NU” și nici o abținere. Consilierul susține că a citit unele documente ale Uniunii Europene care sugerează că atitudinea față de comunicațiile 5G trebuie să fie una reținută. Asta deși nu există o decizie la nivelul Bulgariei care să interzică amplasarea acestor antene din noua generație.

Citeste si aceasta stire:  30 de ani de la căderea Zidului Berlinului

Oficialul bulgar a precizat că deocamdată moratoriul adoptat de Consiliul Local din Balcic este temporar și poate modificat dacă se dovedește că antenele 5G nu dăunează populației.

Unul dintre principalii operatori de telefonie mobilă din Bulgaria a anunțat că în Balcic nu a instalat deocamdată nici o astfel de antenă de comunicații.Așa că locuitorii din Balcic pot dormi liniștiți.

You may also read!

Premierul Cîțu: școlile se redeschid pe 8 februarie

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat la postul de radio Europa FM că o decizie în privinţa redeschiderii şcolilor va

Read More...

Medicii din Wuhan recunosc: Ni s-a ordonat să mințim în privința coronavirusului

Apar noi dovezi despre mușamalizarea criminală ordonată de guvernanții comuniști de la Beijing în privința epidemiei de coronavirus. Postul

Read More...

Nici n-a plecat Trump de la Casa Alba, si imigrantii ilegali forteaza granita

Incurajati de politica prietenoasa fata de imigranti pe care o va promova democratul Joe Biden, circa 8000 de oameni

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora