Dependenta de smartphone afecteaza atat tinerii cat si adultii

In Stiri de ultima ora din lifestyle

Un studiu american arata ca dependenta de telefon afecteaza atat adolescentii cat si pe parintii acestora, care isi consulta telefoanele inteligente dis-de-dimineata, la scoala si la munca.

Telefonul inteligent face parte din viata noastra, este din ce in ce mai prezent, peste tot cu noi. Conceptul de deconexiune pentru a contra acest fenomen este din ce in ce mai popular, in special de cand se stie ca dependenta de smartphone poate provoca anxietate, singuratate si depresie. Dependenta de tehnologie este asociata cu cele mai tinere generatii insa acest fenomen ii poate afecta si pe cei care i-au adus pe lume, pe parintii lor. Un studiu stiintific recent a scos la iveala faptul ca parintii se confrunta cu aceleasi probleme legate de utilizarea excesiva a acestor tipuri de aparate, la fel ca adolescentii.

O pierdere de concentrare la munca si la scoala. Si, reflexele nepotrivite incep inca de dimineata deoarece 72% din adolescenti explica faptul ca isi verifica notificarile si mesajele din momentul in care deschid ochii dimineata, lucru pe care il fac in egala masura 57% din parinti. Totusi, este destul de reprezentativ, derivate ale societatii moderne. Daca dependenta de smartphone are in mod evident numeroase efecte negative asupra noastra, acesta afecteaza in primul si in primul rand capacitatea de concentrare. 31% din adolescenti si 39% din parintii care au participat la studiu au declarat ca au pierdut firul unei sarcini primite, al unei sarcini primite la scoala sau la munca deoarece si-au consultat telefonul. De ce nu am incerca in acest an sa nu folosim telefonul inteligent atat de mult si atat de des si sa ne fixam cateva reguli simple pentru a reusi acest lucru? Poti face acest lucru, poti scapa de deendenta de smartphone daca iti doresti cu adevarat.

Citeste si aceasta stire:  Fenomenul fumatului de Narghilea Egipteana sau Shisha

You may also read!

Horoscop 2020: cateva indicii despre fiecare zodie in parte

Vara a trecut, deja facem planuri de Revelion, iar sfarsitul anului ne duce, inevitabil, cu gandul la ce ne

Read More...

Ziua cea mai grea: are loc reconstituirea crimelor din casa groazei din Caracal

Prima reconstituire, luni, este pentru cumplitul caz Alexandra Macesanu (15 ani), fata disparuta acum opt saptamani si, probabil, omorata

Read More...

Proteste la salonul auto de la Frankfurt

Mii de oameni au protestat in fata complexului expozitional din Frankfurt, unde are loc celebrul salon auto. Demonstrantii cer

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora