Dependenta de smartphone afecteaza atat tinerii cat si adultii

In Stiri de ultima ora din lifestyle

Un studiu american arata ca dependenta de telefon afecteaza atat adolescentii cat si pe parintii acestora, care isi consulta telefoanele inteligente dis-de-dimineata, la scoala si la munca.

Telefonul inteligent face parte din viata noastra, este din ce in ce mai prezent, peste tot cu noi. Conceptul de deconexiune pentru a contra acest fenomen este din ce in ce mai popular, in special de cand se stie ca dependenta de smartphone poate provoca anxietate, singuratate si depresie. Dependenta de tehnologie este asociata cu cele mai tinere generatii insa acest fenomen ii poate afecta si pe cei care i-au adus pe lume, pe parintii lor. Un studiu stiintific recent a scos la iveala faptul ca parintii se confrunta cu aceleasi probleme legate de utilizarea excesiva a acestor tipuri de aparate, la fel ca adolescentii.

O pierdere de concentrare la munca si la scoala. Si, reflexele nepotrivite incep inca de dimineata deoarece 72% din adolescenti explica faptul ca isi verifica notificarile si mesajele din momentul in care deschid ochii dimineata, lucru pe care il fac in egala masura 57% din parinti. Totusi, este destul de reprezentativ, derivate ale societatii moderne. Daca dependenta de smartphone are in mod evident numeroase efecte negative asupra noastra, acesta afecteaza in primul si in primul rand capacitatea de concentrare. 31% din adolescenti si 39% din parintii care au participat la studiu au declarat ca au pierdut firul unei sarcini primite, al unei sarcini primite la scoala sau la munca deoarece si-au consultat telefonul. De ce nu am incerca in acest an sa nu folosim telefonul inteligent atat de mult si atat de des si sa ne fixam cateva reguli simple pentru a reusi acest lucru? Poti face acest lucru, poti scapa de deendenta de smartphone daca iti doresti cu adevarat.

Citeste si aceasta stire:  Un tatuator, Eric Catalano, deseneaza unghii pe degetele amputate

You may also read!

E toiul verii si suntem tentati sa bem cat mai rece pentru a ne racori. E o greseala ce ne poate imbolnavi grav

Avertismentul medicilor: nu beti apa de la gheata ! Un pahar cu apa de la gheata suna extraordinar de tentant

Read More...

Victorie pe toata linia pentru presedintele Ucrainei

Slujitorul Poporului, partidul fostului actor de comedie ajuns presedintele Ucrainei, a castigat confortabil alegerile legislative anticipate. Formatiunea presedintelui va

Read More...
hb-newsin

5 locuri in Bucuresti care merita vazute

Bucuresti - acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora