Dosarele pentru RABLA Clasic si RABLA Plus, exclusiv online

In Stiri auto de ultima ora

Accesarea programelor RABLA Clasic si RABLA Plus poate fi facuta exclusiv cu dosare electronice, transmise online, anunta Ministerul Mediului, intr-o postare pe Facebook.

Ca urmare a starii de urgenta decretata la nivel national, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu aplica masuri speciale legate de derularea programelor de finantare. In aceste conditii, depunerea dosarelor pentru programele Rabla (atat clasic, cat si Plus) se va face integral online, fiind acceptate in format electronic toate documentele necesare.

In plus, obligativitatea prezentarii certificatului de distrugere si radiere a autovehiculelor vechi a fost inlocuita cu o comunicare online catre dealer, in care sa fie specificate data si numele operatorului unde a fost casata masina.

Certificatele de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale au fost inlocuite cu o declaratie pe proprie raspundere, din care sa reiasa ca viitorul posesor al masinii noi nu are datorii la stat, in momentul achizitiei.

Ministerul Mediului precizeaza ca a primit sesizari legate de dificultatile intampinate de populatie cu inscrierea la programele Rabla. De aceea, au fost luate aceste masuri de simplificare a formalitatilor, in conditiile starii de urgenta provocata de COVID-19.

Citeste si aceasta stire:  “Sound Analyzer”, o noua metoda de diagnostic la Skoda

Pentru Rabla Clasic valabilitatea notei de inscriere, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, a fost extinsa cu 60 de zile – de la 120 la 180 de zile. Si in privinta casarii autovehiculului au fost prelungite termenele, tot cu 60 de zile.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora