Dosarele pentru RABLA Clasic si RABLA Plus, exclusiv online

In Stiri auto de ultima ora

Accesarea programelor RABLA Clasic si RABLA Plus poate fi facuta exclusiv cu dosare electronice, transmise online, anunta Ministerul Mediului, intr-o postare pe Facebook.

Ca urmare a starii de urgenta decretata la nivel national, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu aplica masuri speciale legate de derularea programelor de finantare. In aceste conditii, depunerea dosarelor pentru programele Rabla (atat clasic, cat si Plus) se va face integral online, fiind acceptate in format electronic toate documentele necesare.

In plus, obligativitatea prezentarii certificatului de distrugere si radiere a autovehiculelor vechi a fost inlocuita cu o comunicare online catre dealer, in care sa fie specificate data si numele operatorului unde a fost casata masina.

Certificatele de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale au fost inlocuite cu o declaratie pe proprie raspundere, din care sa reiasa ca viitorul posesor al masinii noi nu are datorii la stat, in momentul achizitiei.

Ministerul Mediului precizeaza ca a primit sesizari legate de dificultatile intampinate de populatie cu inscrierea la programele Rabla. De aceea, au fost luate aceste masuri de simplificare a formalitatilor, in conditiile starii de urgenta provocata de COVID-19.

Citeste si aceasta stire:  Se scumpeste vinieta in Ungaria

Pentru Rabla Clasic valabilitatea notei de inscriere, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, a fost extinsa cu 60 de zile – de la 120 la 180 de zile. Si in privinta casarii autovehiculului au fost prelungite termenele, tot cu 60 de zile.

Monica

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora