Cele doua carti de care ai nevoie pentru a promova examenul auto

In Stiri auto de ultima ora
carti permis auto

In martie s-a lansat editia 2019 a cartilor Cod rutier – Mură în gură și Secretele obținerii permisului de conducere ale autorului Juhasz Sebastian, în formă tipărită. Cele două cărți sunt disponibile si în format electronic, pe site-urile www.odat.ro și www.i-drpciv.ro, iar în urma cererii cititorilor autorul a decis publicarea acestora și în format clasic, tipărit. Cărțile sunt disponibile și în marile librării din țară. Autorul, Juhasz Sebastian, este administrator al unuia dintre cele mai mari portaluri web din România dedicate șoferilor, astfel încât experiența sa este transpusă în cele două manuale.

Până în prezent au fost vândute aproximativ 6.000 de cărți în format electronic, dintre care peste 80% din cititori au confirmat că au obținut permisul de conducere din prima încercare.

Conduc de 11 ani și am avut de prea multe ori ocazia să ma lovesc de consecințele lipsei de disciplină în trafic pe străzile din Romania, acesta fiind motivul pentru care îmi doresc să fiu parte din schimbarea de care are nevoie viitoarea generație de șoferi. Am încercat să adaptez ideile bazate pe feedback-ul primit de la utilizatorii celor două site-uri, dar și de la instructorii auto care ne recomandă ca sursă de studiu online, și să comasez această informație în două manuale care să reprezinte baza de studiu de care un viitor șofer are nevoie înainte să înceapă rezolvarea de chestionare online, dar și în timpul rezolvării acestora, pentru că sunt de părere că cea mai eficientă metoda de pregătire pentru examen sunt în continuare chestionarele, însă pentru ca acestea să dea rezultate este nevoie de o bază solidă de cunoștinte și înțelegere a Codului Rutier.”, afirmă autorul.

Citeste si aceasta stire:  Cum te ajuta Nigrin sa iti ingrijesti masina?

Cele două cărți reprezintă un ghid util care vine în întâmpinarea celor care își doresc sa obțină permisul de conducere dar care se lovesc de rigiditatea limbajului din Codul Rutier, modificările foarte dese aduse acestuia, lipsa timpului în cadrul ședintelor de șofat pentru înțelegerea profundă a tehnicilor și legilor rutiere. Toate aceste lucruri îngreunează promovarea examenului teoretic pentru obținerea perimisului, acest lucru fiind demonstrat de statisticile din ultimii ani care confirmă faptul că promovabilitatea examenului a scăzut sub 50% .

Codul Rutier Mură în gură este recomandat cu încredere de instructori din toată țara, iar testimonialele cursantilor confirma faptul că simplitatea și tonul relaxat în care este scrisă cartea stimulează învățarea prin conexiuni logice. Acest manual de legislație rutieră explică pe înțelesul tuturor, într-un limbaj relaxat, toate informațiile complexe ale legislației auto române, astfel încât acestea să fie reținute de la prima parcurgere.  Pe lângă secțiunea de legislație, în carte se regăsesc și secțiuni bonus care cuprind noțiuni de mecanică, conducere preventivă și ecologică. Manualul este updatat anual, cu modificările noi aduse legislației rutiere.

Citeste si aceasta stire:  Dosarele pentru RABLA Clasic si RABLA Plus, exclusiv online

Secretele obținerii permisului de conducere vine în completarea manualului Codul rutier mură în gură, conținând o secțiune specială de 130 de întrebări împreună cu răspunsurile corecte, într-un format ideal pentru a putea fi urmărit și reținut cu un minim de efort. Acest ultim capitol transform manualul într-unul dintre puținele ghiduri  complete de obținere a permisului auto. Întregul format al manualului este cel al unei culegeri de sfaturi simplificate, care oferă o imagine de ansamblu ușor de urmărit, în capitole bine structurate, cititorului fiindu-i dezvăluite cele mai bune tehnici de studiu precum și principalele capcane ale examenului teoretic, dar și strategii de pregătire a probei practice.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora