Cele doua carti de care ai nevoie pentru a promova examenul auto

In Stiri auto de ultima ora
carti permis auto

In martie s-a lansat editia 2019 a cartilor Cod rutier – Mură în gură și Secretele obținerii permisului de conducere ale autorului Juhasz Sebastian, în formă tipărită. Cele două cărți sunt disponibile si în format electronic, pe site-urile www.odat.ro și www.i-drpciv.ro, iar în urma cererii cititorilor autorul a decis publicarea acestora și în format clasic, tipărit. Cărțile sunt disponibile și în marile librării din țară. Autorul, Juhasz Sebastian, este administrator al unuia dintre cele mai mari portaluri web din România dedicate șoferilor, astfel încât experiența sa este transpusă în cele două manuale.

Până în prezent au fost vândute aproximativ 6.000 de cărți în format electronic, dintre care peste 80% din cititori au confirmat că au obținut permisul de conducere din prima încercare.

Conduc de 11 ani și am avut de prea multe ori ocazia să ma lovesc de consecințele lipsei de disciplină în trafic pe străzile din Romania, acesta fiind motivul pentru care îmi doresc să fiu parte din schimbarea de care are nevoie viitoarea generație de șoferi. Am încercat să adaptez ideile bazate pe feedback-ul primit de la utilizatorii celor două site-uri, dar și de la instructorii auto care ne recomandă ca sursă de studiu online, și să comasez această informație în două manuale care să reprezinte baza de studiu de care un viitor șofer are nevoie înainte să înceapă rezolvarea de chestionare online, dar și în timpul rezolvării acestora, pentru că sunt de părere că cea mai eficientă metoda de pregătire pentru examen sunt în continuare chestionarele, însă pentru ca acestea să dea rezultate este nevoie de o bază solidă de cunoștinte și înțelegere a Codului Rutier.”, afirmă autorul.

Citeste si aceasta stire:  Bucureştenii preferă tot Uber, Clever şi Bolt, deşi de azi sunt ilegale

Cele două cărți reprezintă un ghid util care vine în întâmpinarea celor care își doresc sa obțină permisul de conducere dar care se lovesc de rigiditatea limbajului din Codul Rutier, modificările foarte dese aduse acestuia, lipsa timpului în cadrul ședintelor de șofat pentru înțelegerea profundă a tehnicilor și legilor rutiere. Toate aceste lucruri îngreunează promovarea examenului teoretic pentru obținerea perimisului, acest lucru fiind demonstrat de statisticile din ultimii ani care confirmă faptul că promovabilitatea examenului a scăzut sub 50% .

Codul Rutier Mură în gură este recomandat cu încredere de instructori din toată țara, iar testimonialele cursantilor confirma faptul că simplitatea și tonul relaxat în care este scrisă cartea stimulează învățarea prin conexiuni logice. Acest manual de legislație rutieră explică pe înțelesul tuturor, într-un limbaj relaxat, toate informațiile complexe ale legislației auto române, astfel încât acestea să fie reținute de la prima parcurgere.  Pe lângă secțiunea de legislație, în carte se regăsesc și secțiuni bonus care cuprind noțiuni de mecanică, conducere preventivă și ecologică. Manualul este updatat anual, cu modificările noi aduse legislației rutiere.

Citeste si aceasta stire:  Primele imagini cu Skoda Scala sunt disponibile! Cum arata cel mai nou model al cehilor?

Secretele obținerii permisului de conducere vine în completarea manualului Codul rutier mură în gură, conținând o secțiune specială de 130 de întrebări împreună cu răspunsurile corecte, într-un format ideal pentru a putea fi urmărit și reținut cu un minim de efort. Acest ultim capitol transform manualul într-unul dintre puținele ghiduri  complete de obținere a permisului auto. Întregul format al manualului este cel al unei culegeri de sfaturi simplificate, care oferă o imagine de ansamblu ușor de urmărit, în capitole bine structurate, cititorului fiindu-i dezvăluite cele mai bune tehnici de studiu precum și principalele capcane ale examenului teoretic, dar și strategii de pregătire a probei practice.

You may also read!

Horoscop 2020: cateva indicii despre fiecare zodie in parte

Vara a trecut, deja facem planuri de Revelion, iar sfarsitul anului ne duce, inevitabil, cu gandul la ce ne

Read More...

Ziua cea mai grea: are loc reconstituirea crimelor din casa groazei din Caracal

Prima reconstituire, luni, este pentru cumplitul caz Alexandra Macesanu (15 ani), fata disparuta acum opt saptamani si, probabil, omorata

Read More...

Proteste la salonul auto de la Frankfurt

Mii de oameni au protestat in fata complexului expozitional din Frankfurt, unde are loc celebrul salon auto. Demonstrantii cer

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora