Dosarul intervenției din 10 august 2018, la un pas de desecretizare

In Stiri de actualitate din Romania
Proteste in Piata Victoriei

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, astăzi, noului ministru de Interne, Marcel Vela, ca, după finalizarea procedurii de desecretizare a dosarului referitor la evenimentele din 10 august 2018, să prezinte raportul în acest caz. Măsura a fost propusă astfel încât acesta să poată fi cunoscut de opinia publică.
“Imediat ce se finalizează procedura, vă solicit să prezentaţi raportul pentru a fi cunoscut de opinia publică”, a declarat premierul Ludovic Orban.
Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a menţionat că procedura referitoare la desecretizarea dosarului legat de evenimentele care au avut loc pe 10 august 2018 în Piaţa Victoriei se va finaliza în cursul zilei de astăzi.
“Astăzi se finalizează, mai avem nevoie de un aviz care astăzi va sosi. Am discutat cu directorul instituţiei şi va fi în regulă”, a declarat Vela.

“Va fi desecretizat în această săptămână şi veţi fi la curent cu această acţiune care se va derula la MAI. Este posibil să-l desecretizăm, sunt câteva proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii, dar răspunsul meu este cât mai repede, până vineri cel târziu”, a spus Marcel Vela.

Citeste si aceasta stire:  Super Luna din prima zi de primavara

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora