Drăgăneștencele joaca hora românească cu drag şi discernământ!

In Stiri politice de ultima ora
FB_IMG_1710248078105

Doamnele şi domnişoarele din Drăgăneşti-Olt, au fost sărbătorite şi anul acesta de organizaţia locală PSD şi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene PSD. Evenimentul cu o amploare notabilă este o certitudine, aşa cum certitudine este şi faptul că organizaţia locală PSD a organizat astfel de evenimente în fiecare an şi nu doar acum, în an electoral.

Cele peste 500 de femei care au participat la eveniment şi s-au prins în hora mare oltenească au reprezentat toate categoriile sociale din localitate. În definitiv, în acest oraş care merită să renască, TOATE femeile au un rol esenţial în aducerea schimbării şi revitalizarea comunităţii, fiind o forţă puternică şi determinantă în progresul şi dezvoltarea oraşului.

Doamnele şi domnişoarele prezente la eveniment au socializat, au jucat şi dansat şi au arătat prin prezența numeroasă că sunt într-adevăr parte integrantă a comunităţii şi că au un rol esenţial în promovarea tradiţiilor şi culturii locale. Hora mare oltenească a fost nu doar o formă de divertisment, ci şi o expresie a identităţii şi a mândriei locale.

Citeste si aceasta stire:  Fiul lui Melescanu, consul la Strasbourg, va fi retras din functie

De ce tocmai „hora” a fost un subiect controversat în rândul afiliaţilor altor partide este dificil de înţeles, având în vedere că are un loc important în cultura locală şi nu se joacă doar la evenimentele PSD. Mai mult decât atât, să propagi în diverse medii că femeile care participă la un astfel de eveniment vor plăti scump decizia mai târziu şi să sugerezi citate care li s-ar potrivi, subiect pe care din respect nu îl amintim aici, este o formă evidentă prin care jigneşti şi manipulezi. Drăgăneștiul se poate mândri cu femei isteţe, capabile să ia decizii corecte fără să fie influenţate.

Succesul acestui eveniment este o dovadă clară ca Viorel Nădescu şi Cătălin Grecu nu sunt doar lideri politici importanţi în şi pentru comunitatea drăgăneșteană, ci şi promotori ai participării civice a tuturor membrilor comunităţii. Prin organizarea unui eveniment care a adunat femei din toate categoriile sociale şi le-a oferit posibilitatea să socializeze şi să se exprime prin tradiţii locale, Viorel Nădescu şi Cătălin Grecu au demonstrat că sunt lideri dedicaţi construirii unei societăţi mai unite şi mai echitabile.

Citeste si aceasta stire:  Ministra germana a apararii ajunge sefa Comisiei Europene

You may also read!

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Cillian Murphy, eroul din Peaky Blinders si Oppenheimer, noua față a modei masculine Versace

Celebra casa de moda de lux a anuntat ca noua sa emblema pentru vestimentatia masculina este nimeni altul decat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro