Elon Musk sugerează că soțul lui Nancy Pelosi a fost beat și cu un prostituat gay

In Stiri externe de ultima ora

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, s-a făcut duminică ecoul unui zvon nefondat despre agresiunea asupra soţului preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, stârnind critici în mass-media, mai ales că recenta sa achiziţie a reţelei de socializare a provocat temeri că relaxarea moderării conţinuturilor va alimenta dezinformarea pe Twitter.

”Există o mică posibilitate ca aparenţele să fie înşelătoare”, a scris enigmatic Musk pe Twitter, mesaj la care a adăugat un link ce trimite la articol apărut pe website-ul conservator Santa Monica Observer, care a mai publicat terorii ale conspiraţiei şi ştiri false, scrie cotidianul Los Angeles Times, citat duminică de AFP.

Paul Pelosi, soţul lui Nancy Pelosi, a fost atacat duminicã la domiciliul lor din San Francisco de un bãrbat înarmat cu un ciocan şi care de fapt o cãuta pe preşedinta Camerei Reprezentanţilor a SUA, dar ea nu era acasã. În vârstã de 82 de ani, Paul Pelosi suferã de o fracturã cranianã în urma acestui atac şi este spitalizat.

Citeste si aceasta stire:  Printul William a avut COVID

Conform teoriei vehiculate de acel website în respectivul articol, care acum nu mai poate fi accesat, la domiciliul soţilor Pelosi nu ar fi avut loc nici un atac, iar Paul Pelosi s-ar fi aflat acolo împreunã cu un bãrbat care se prostitua ca homosexual.

Prin postarea sa pe Twitter, Elon Musk a reacţionat la un tweet al fostei candidate democrate la preşedinţia SUA învinsã de republicanul Donald Trump în 2016, Hillary Clinton, în care aceasta critica teoriile conspiraţiei rãspândite de republicani. ”Partidul Republican şi purtãtorii sãi de cuvânt rãspândesc cu regularitate discursuri de urã şi teorii conspiraţioniste complet demente. Este şocant, dar nu surprinzãtor, şi rezultatul este violenţa”, a criticat Hillary Clinton.

Excentricul patron al Tesla şi SpaceX, care se descrie drept un adept al libertãţii depline de exprimare, a declarat de mai multe ori cã doreşte sã acţioneze astfel şi ca proprietar al Twitter, reţea de socializare acuzatã pânã în prezent cã prin modul sãu de moderare a conţinuturilor cenzureazã anumite opinii şi care i-a suspendat contul lui Donald Trump. Totuşi, pentru a-şi asigura furnizorii de publicitate, ce asigurã veniturile Twitter, Musk a promis cã aceastã platformã va avea un ”consiliu de moderare a conţinuturilor”.

Citeste si aceasta stire:  Rusia a tăiat curentul Finlandei

La câteva zile dupã achiziţia Twitter de cãtre Elon Musk, reţeaua de socializare este ţinta unor atacuri coordonate desfãşurate de troli care o inundã cu conţinuturi cu mesaje de urã.

You may also read!

Marcel Ciolacu in SUA

In vizita peste Ocean, accentul cade pe cooperarea economica si militara, precizeaza Palatul Victoria. Premierul  discuta cu partenerii americani despre

Read More...

Noi minciuni din timpul vaccinarii – firma Pfizer data in judecata de procuratura din Texas

Compania Pfizer a fost data in judecata de Procurorul-General al Statului Texas, Ken Paxton. Acesta acuza firma Pfizer ca

Read More...

Perchezitii acasa si la biroul fugarului Chereches, primarul orasului Baia Mare

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Maramurea au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Baia Mare, in dosarul lui Catalin

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora