Emma Raducanu are COVID

In Stiri din sport de ultima ora

Tenismena britanica a iesit pozitiva la testul COVID-19 si s-a retras de la Campionatul Demonstrativ de Tenis din Dubai.

Campioana US Open urma sa joace joi impotriva campioanei olimpice Belinda Bencic, in cadrul evenimentului demonstrativ de la Mubadala. Emma Raducanu va ramane insa in izolare in Abu Dhabi.

Tenismena, in varsta de 19 ani, a dat publicitatii o declaratie in care anunta ca a iesit pozitiva la testul COVID. “Va trebui sa aman, pana la urmatoarea ocazie, sansa de a juca in fata fanilor de aici. De-abia asteptam. Sunt in izolare, conform regulilor, si sper sa pot reveni curand pe terenul de joc” – afirma Emma Raducanu.

Evenimentul demonstrativ din Dubai facea parte din pregatirile Emmei pentru Open-ul australian, are incepe pe 17 ianuarie.

Sportiva se simte bine, afirma presa din Marea Britanie, si nu va avea probleme cu participarea la competitia de la antipozi. Insa, COVID 19 ii da Emmei peste cap prima pre-sesiune de antrenament, in care urma sa lucreze intens cu noul ei antrenor,  Torben Beltz.

Citeste si aceasta stire:  De teama COVID, chinezii au “sigilat” locurile unde se va desfasura Olimpiada de iarna

Emma Raducanu, in izolare si pentru competitia de sambata

Sambata, BBC Sports isi desemneaza personalitatea anului, iar Emma Raducanu e favorita numarul unu la acest titlu. Votul are loc sambata, iar Emma Raducanu il va urmari din izolare.

Monica

You may also read!

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Atacatorul premierului slovac ar putea face parte dintr-o grupare

Initial, s-a acreditat ideea „lupului singuratic” – acei atacatori care actioneaza singuri, fara sa aiba legaturi cu vreo celula

Read More...

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro