Facebook, Instagram și WhatsApp și-au revenit după aproape 7 ore

In Stiri de actualitate din Romania
office-620822_1280

Reţelele Facebook şi Instagram au reînceput să funcţioneze după mai mult de şase ore de întrerupere, scrie AFP, în timp ce WhatsApp este căzut în continuare.

Pe site-ul Downdetector, care urmăreşte întreruperile serviciilor digitale şi care a identificat problema gigantului reţelelor sociale ca fiind “cea mai mare observată vreodată”, semnalarea incidentelor a scăzut în mare parte după jurul orele 22.00 GMT.

Pe de altă parte, o fostă manageră de produs de la Facebook a dezvăluit că ea se află în spatele dezvăluirilor recente despre gigantul reţelelor de socializare care au stârnit o serie de controverse în SUA.

Frances Haugen a ieşit public duminică şi a acordat un interviu celebrei emisiuni de televiziune ’60 Minutes’ de la CBS News. Marţi, ea va fi audiată în Congres.

În vârstă de 37 de ani, femeia a declarat pentru Wall Street Journal că a fost nemulţumită din cauză că Facebook nu este suficient de deschisă despre potenţialul său de a face rău.

Parte a jobului său de la Facebook, companie pe care a părăsit-o în mai, după doi ani, a fost de a combate amestecul în alegeri. Cu toate acestea, Frances Haugen a spus că a înţeles rapid că echipa sa are prea puţine resurse pentru ca activitatea lor să conteze cu adevărat.

Citeste si aceasta stire:  Vaccinul anti-COVID a ajuns in Romania

Ea a mai afirmat că Facebook s-a concentrat în permanenţă pe creştere, deşi compania a fost conştientă de impactul negativ al platformei asupra utilizatorilor.

O parte din nemulţumirea sa are legătură cu modul în care conţinutul online ce poate provoca o reacţie puternică din partea utilizatorilor reţelei – în cuvintele lui Haugen, “conţinut care este bazat pe ură, care divizează şi care polarizează” – a ajuns să fie distribuit şi mai mult pe Facebook.

“Este mai uşor să îndemni oamenii la ură decât la alte emoţii”, a spus fosta angajată a companiei, în emisiunea ’60 Minutes’.

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora