Pana masiva a celor mai populare retele : Whatsapp, Facebook si Instagram. Si telefonia mobila are probleme !

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Milioane de utilizatori din toata lumea, inclusiv din Romania, sunt afectati de defectiunile survenite in jurul orei 18.30. Niciuna dintre cele trei – toate detinute de Facebook – nu functioneaza.

Expertii spun ca pana globala ar putea sa fi fost provocata de o eroare de configuratie, ceea ce ar fi dus la o eroare interna. De asemenea, nu este exclusa pista unui sabotaj din interior. Deocamdata, expertii sunt rezervati in privinta ipotezei ca ar fi vorba de un atac de piraterie externa.

Facebook a anuntat ca e la curent cu problemele pe care le intampina unii utilizatori si ca va remedia defectiunea cat mai rapid posibil. Potrivit agentiei Reuters, si unele retele de telefonie mobila au probleme.

Si reteaua de stiri Twitter pare a fi in pana. Desi abonatii primesc alerte, continutul nu se incarca, in unele zone ale lumii.

Dupa 15 minute, Twitter si-a revenit.

Facebook Inc a pierdut la bursa 5,5 procente din actiuni, dupa acest incident. Este cea mai semnificativa pierdere bursiera suferita de Facebook in aproape un an. De asemenea, Titter a pierdut 6,62 procente, Apple 2,78 procente, iar actiunile T-mobile au scazut cu 1,4 la suta.

Citeste si aceasta stire:  Huawei trece prin mari probleme financiare

Cele mai importante retele de telefonie mobila – Verizon, T-Mobile si AT&T – trec printr-o defectiune de conectare la internet. Abonatii nu pot accesa internetul de pe telefon.

Tik Tok are, de asemenea, probleme, potrivit Downdetector, reteaua care centrlizeaza informatiile privind penele in functionarea marilor platforme.

Canalul rusesc Telegram merge foarte lent. Nu e clar daca e o defectiune sau daca e din cauza ca foarte multa lume descarca aceasta aplicatie, singura ramasa pentru a comunica.

stire in curs de actualizare

Monica

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora